CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Presa iohannista, schimbari strategice pe linia frontului: ”A fost raul cel mai mic!”

8 comentarii / 2782 vizualizări / 13 iulie 2022

Din 2014, ani de-a rîndul, o anumită parte a presei a clamat permanent nevoia unui președinte altfel, serios, sobru, muncitor, competent, eficient, după modelul german. Iohannis a fost băgat pe gîtul cititorilor drept marea șansă a României de a se integra deplin în occident. Acum, aceeași presă schimbă retorică și decretează, sec: Iohannis nu a fost niciodată bun. Doar a fost răul cel mai mic. Iar defectele de caracter i se vedeau înainte de alegeri ”cu ochiul liber”.

”Iohannis, pas cu pas spre irelevanță” se intitulează un material apărut azi în Revista 22, sub semnătura reputatei Andreea Pora.

”Toate defectele de caracter, cele care se vedeau cu ochiul liber sau doar se intuiau, care i-au făcut să ezite pe alegătorii lui Iohannis, „răul cel mic”, la cele două rânduri de alegeri, au ieșit la iveală în ultima conferință de presă pe care președintele a catadicsit să o ofere. Aroganță, suficiență, lipsă de empatie, lașitate. Dacă mai beneficia de o brumă de încredere din partea populației, a pierdut-o și pe aia.
În marea-i generozitate, președintele a venit pregătit să nu spună nimic și să ofere răspunsuri standard. Indiferent de întrebare și de gravitatea problemei, Iohannis fie nu știe, fie nu e de competența lui, fie conjunctura e nefavorabilă. A arătat o grandioasă neputință și asta pentru că nu vrea să-și asume nimic. N-a văzut, n-a auzit, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase” conchide jurnalista. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Iohannis.

 2. …’sub semnătura reputatei Andreea Pora.’
  „Reputata” Andreea Pora?
  Cred ca glumiti, d-le B.T.I.!

 3. „Reputata” Andreea Pora vrea să sublinieze faptul că nu numai ea a greșit când l-a susținut pe fostul Băsescu. Manipulatorii din presă, conform teoriei lui I.P. Culianu, vrăjesc electoratul într-o campanie electorală. La sfârșitul mandatului, aceiași specialiști în manipularea de tip vrăjitoresc (magia este deja o artă) dezvrăjesc electoratul pentru a-l pregăti pentru un nou exponent al vrăjitoriei lor.

  • Da nici la vrajeala n-ai stofa, caci produci doar vanturi si minciuni sfruntate.

   • Vrăjitori sunt toți popii care se roagă pentru binele Sionului și nicidecum pentru binele Neamului Românesc. Adică Dumnezeu a creat Universul și Omul care a ajuns la 8 miliarde de suflete iar niște neica nimeni au pretenția că Dumnezeul lui Israel din Sion guvernează întreaga lume și Universul. Cât de tălâmb trebuie să fii ca să mai crezi asemenea povești aberante în secolul XXI??? Iar unii mai țipă ca disperații că sioniștii conduc lumea. Păi sioniști sunt și toți popii care se roagă pentru binele Sionului. Iar tu faci la fel.

    • Doagele care-ti lipsesc se dau la farmacie, da e pe reteta.
     Cere-i lui Banescu.

    • Stai limbiştit-belit, ca n-ai tu nici o concurenţă,
     că oricum nu te-ntrece nimeni la urlat în pustiu ca hienele noaptea.
     Şi când ţi se năzare că urlă unii când ei doar spun ceva,
     îţi sună ţie clopoţeii de la tichiuţa tărtăcuţă ca clopotele catedralei,
     de le auzi spărgându-ţi capul hodorogit.
     Îţi urlă şi-ţi răcnesc „clopotele” în cap „Sion, Sion, Sion…”, de fapt, Vasilică moşulică!

 4. Se uita si se vedea pe el insusi cum „țipă ca disperații că sion…”.
  Sion in sus, sion in jos. Sion tot timpul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998