CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Presa israeliana face misto de Orban: a citit prea multe carti cu spioni

0 comentarii / 6851 vizualizări / 23 mai 2018

Scandalul denunțului penal depus de liderul PNL împotriva premierului a ajuns și în Israel, ziarul The Jerusalem post relatînd întreaga poveste, cu o concluzie bășcălioasă însușită din reacția consilierilor evrei, Moshe Klughaft, Sefi Shaked și Asaf Einsin, anume că Ludovic Orban a citit prea multe romane cu spioni.

 

Untitled

În articol se amintește acuzația la adresa foștilor consilieri ai lui Dragnea, potrivit căreia aceștia ar fi spioni, dar și cîteva dintre campaniile pentru care au lucrat de-a lungul timpului, inclusiv cea pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Ziarul mai relatează poziția consilierilor acuzați, exprimată după izbucnirea scandalului, aceea că ”cineva din opoziția din România a citit prea multe romane cu spioni. Noi suntem profesioniști și ne-am ocupat de o campanie electorală; de la victoria în alegerile din România nu am mai avut nicio legătură cu România ori cu mutarea ambasadei la Ierusalim”.
De asemenea, se menționează, citînd-se surse apropiate acestora, că cei trei consilieri au în prezent alte angajamente prin Europa, Moshe Klughaft lucrînd, spre exemplu, în Kosovo. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998