CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Presa lui Nistorescu – intoxicari grave in scandalul Chiliman

0 comentarii / 1330 vizualizări / 11 aprilie 2012

În timp ce mass-media comentează în fel și chip recentele evenimente din interiorul PNL, unii pro, alții contra deciziei luate de Crin Antonescu în cazul Chiliman, o categorie aparte o reprezintă ”Cotidianul” lui Nistorescu, stafia ziarului mîndru de odinioară, care a ajuns să bîntuie cotloanele netului. Mai precis, ”Cotidianul” și-a asumat misiunea ingrată de a lansa intoxicări grave, deghizate în informații de culise, după cum vom arăta în rîndurile care urmează.

Sub titlul ”Ce plănuiau puciștii Chiliman, Moisescu și Cristian Popescu: Regruparea PNL sub conducerea lui Tăriceanu”, siteul scrie, negru pe alb, într-un articol postat luni:

”Cei trei puneau la cale de mai multă vreme o mișcare prin care să provoace înlocuirea lui Crin Antonescu și a actualei conduceri a PNL cu fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu. Și-au imaginat- în mod eronat iată, că numărul celor nemulțumiți de modul în care conduce Antonescu partidul este mare și că le va fi ușor să îl răstoarne pe actualul președinte al partidului. În ”imensa” lor inteligență Moisescu și marionetele Chiliman și Popescu au crezut că Tăriceanu va fi într-atât de tușat de ideea că și-ar lua înapoi fără congres scaunul de președinte al PNL, încât se va alătura degrabă puciului. Din nou, calculul a fost greșit întrucât Călin Tăriceanu- mult prea experimentat politic nu putea risca stabilitatea PNL și implicit a USL, acum în pragul a două bătălii electorale cruciale pentru opoziție, doar așa pentru a face pe plac unor complotiști mărunți a căror unic scop e acela de drena cât mai avantajos pentru ei și camarila lor banul public.

Mai mult chiar, fostul premier Tăriceanu, azi, în ședința de pomină a conducerii centrale a PNL s-a distanțat clar de tripleta nocivă Chiliman, Moisescu și Popescu. Ba chiar a criticat dur acțiunile acestora, în special ale celui din urmă care l-a implicat pe fostul lider al PNL într-o campanie agresivă de promovare a sa pe post de candidat USL. Postură de candidat pe care însă nimeni nu i-o atribuise. Așadar, Tăriceanu a preferat să se distanțaze de combinagii de la PNL București și a votat pentru schimbarea conducerii PNL București”.

Superbă informație, excepțională deontologie, grozav profesionalism. O singură mică problemă ar fi: Tăriceanu nici măcar nu a participat la cele două ședințe ale PNL de luni, necum să fi luat cuvîntul ori să fi votat. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998