CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

Presa stil cotrocenist: cum isi aduce Iohannis ziaristi ”de acasa”

7 comentarii / 8477 vizualizări / 7 mai 2019

Care sunt calitățile necesare unui jurnalist pentru a spera să aibă onoarea unui interviu cu un președinte de țară și încă unul care dă rar interviuri? Ai fi tentat să spui: talent, obiectivitate, inteligență sclipitoare, respect față de profesie etc.

Nu e cazul lui Klaus Iohannis. Pentru el, intervievatorul ideal trebuie să aibă alte 4-5 calități.
Să fie din Sibiu, să fie din aceeași etnie cu el și cu nume german, să-i fie recunoscător pentru funcția grasă pe care o deține, să fie membru sau simpatizant al FDGR. Iar dacă a și turnat la Securitate se atinge perfecțiunea.

Și da, s-a găsit un asemenea ziarist.

Mîine, președintele Klaus Iohannis va acorda un interviu live ziaristei Christel Ungar, șefa redacției de limbă germană a TVR, născută în Sibiu, săsoaică, numită de șeful statului în CA al TVR, apropiată de FDGR, văduva unui fost senator PNL și titulară a dosarului fond reţea nr. R 309428 (cota C.N.S.A.S.), recrutata la data de 07.02.1987, în perioada in care era studenta la Facultatea de Filologie din laşi, pentru „supravegherea informativa a colegilor de facultate şi pentru cunoaşterea activitatii lectorului vest german L.R.”. Cu angajament semnat și nume conspirativ ”Laura”. (vezi facsimil). Utilizată de Securitate în scopul „supravegherii persoanelor cu intentii de evaziune sau cu rude in strainatate”.

Interviul va fi dat în cadrul rubricii ”Tema zilei” din cadrul Telejurnalului TVR 1, deși realizatoarea nu are legătură cu respectiva emisiune.

Interesant e că e cel puțin a treia oară în ultimii ani cînd președintele Iohannis merge la Christel Ungar în emisiune. În 2015, ziarista îl prezenta astfel, la Akzente: „Si Tarzan a fost german din Romania, din randurile minoritatilor germane provin staruri de la Hollywood, cantareti de rock si laureati ai premiului Nobel, iar acum si un presedinte. In ciuda opiniilor contrare, a reusit. Un reprezentant al minoritatilor, mai mult de atat, un german din Romania a devenit seful statului, pentru prima oara in istoria Romaniei”.
Pe lîngă că a fost propusă de Iohannis în conducerea TVR, Christel Ungar, totodată poetă, a beneficiat de sponsorizări din partea FDGR, formațiunea condusă ani de zile de Iohannis, pentru lansarea unor cărți, precum volumul ”Rot/Roșu”. În contrapartidă, Christel Ungar a moderat permanent diverse acțiuni politice ori de altă natură ale formațiunii etnicilor germani. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Ea e deontoloaga! Nemtii e cinstiti! Ei nu fura, inseala, mint! E drept ca nici nevestele nu le babardesc( ex kwj!!!!), dar in rest ei e prima! Gruss Gott!

  2. Mai e și mamă vitregă de befelistă, recte Cristina Țo(a)pescu.

  3. In politica nu exista coincidente. Fara Securiate Iohannis traia si in zilele noatre din meditatii.

  4. BND sau KGB ? Fascist sau komunist ? Sau impreuna ? Cu parintii in Germania. Fara copii. Corupt. Cite case cu acte dubioase ?Negociant de copii? Traiasca Sekuritatea, forta de ocupatie a Sovieticilor !

  5. VA ADUCETI AMINTE DE ZIUA DE 1 DECEMBRIE 2018, ALBA IULIA!? SE SPUNE CA O FOTOGRAFIE FACE CAT O MIE DE CUVINTE…DE CINE ERA INCONJURAT KWI!? STITI BINE…RESTUL E LIMPEDE CINE CONDUCE PRIN FRUMOASA ROMANIE …

  6. sunteti toti specialisti in servicii secrete!!!pe vremuri se spunea ca cei din contraspionajul roman sunt printre cei mai buni din lume,atunci cum mama dracului ajung in functii politice inalte numai „securisti”si „spioni”?!!!in realitate sunteti penibili,pe dragnea l-ati „spalat”desi zgaria la usa sri-ului zi-de-zi sa fie bagat in seama!

    • În realitate, toți, dar absolut toți conducătorii Securității au fost niște țărani proști.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998