CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Presedintele a fost la Spitalul Militar pentru un control la tiroida, ficat si colon

0 comentarii / 1986 vizualizări / 28 februarie 2010

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat sâmbătă, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroidă, au declarat, azi, pentru Mediafax, surse medicale. Alte surse susțin că președintele a efectuat, totodată, un control la ficat și la colon.

În septembrie 2007, preşedintelui Băsescu i-a fost extirpat, lobul drept tiroidian, sub anestezie generală, intervenţia desfăşurându-se la Spitalul Militar Central fără incidente anestezico-chirurgicale.

Contactat de Mediafax, duminică seară, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan nu confirmat informaţiile apărute pe blogurile a doi jurnalişti conform cărora preşedintele se află internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babeş. Ulterior, contactat de Ştirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informaţii drept „o intoxicare”. Pe două bloguri aparţinând unor jurnalişti, www.sutu.ro şi www.pesurse.ro, au apărut duminică informaţii conform cărora preşedintele Traian Băsescu se află internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babeş. În ultima perioadă, în unele publicaţii au apărut informaţii despre deteriorarea stării de sănătate a preşedintelui Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998