CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Presedintele Lituaniei sterge pe joc cu politicienii romani: ”Maturizati-va!”

0 comentarii / 1361 vizualizări / 12 septembrie 2012

Preşedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, a transmis, azi, un avertisment politicienilor români, arătând că, dacă nu se maturizează şi nu se comportă responsabil, nu vor avea resurse suficiente de la UE şi nu se va deschide zona Schengen.

„Toate ţările au dificultăţi. Toţi ne confruntăm cu bătălii între partidele politice, dar maturitatea politică înseamnă că, orice ideologie politică ar avea partidul din care faceţi parte, trebuie să înţelegeţi că poporul dumneavostră este primul care contează, iar bătăliile ideologice sunt cele mai puţin importante” , a declarat şeful statului lituanian Dalia Grybauskaite, conform Mediafax, într-o conferinţă de presă susţinută, la Palatul Cotroceni, împreună cu preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele lituanian a transmis un avertisment politicienilor români, arătând că aceştia trebuie să se maturizeze şi să se comporte responsabil dacă vor ca România să beneficieze de suficente fonduri de la UE şi să adere la Schengen.

„Iar acesta este un avertisment: dacă nu veţi fi capabili să vă maturizaţi, să vă comportaţi responsabil politic, atunci povara va fi pe umerii poporului. Nu veţi putea avea suficiente resurse financiare de la UE, nu vi se va deschide zona Schengen. Şi acesta va fi eşecul tuturor partidelor politice”, a spus Dalia Grybauskaite.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998