CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Primăria Capitalei: Există discuţii pentru un concert U2, în septembrie, pe stadionul „Lia Manoliu”

0 comentarii / 1283 vizualizări / 7 ianuarie 2011

Trupa irlandeză U2 ar putea concerta în luna septembrie pe noul stadion naţional „Lia Manoliu”, în cazul în care discuţiile cu promotorul formaţiei se vor concretiza, a declarat azi directorul Direcţiei de Investiţii din Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, Bogdan Hreapcă.

„În septembrie ştim sigur că va fi un concert care va aduna aproximativ 60.000 de oameni. Există discuţii cu un promotor al formaţiei U2. Dacă nu va fi U2 va fi cu siguranţă un band din cele mai bune cinci-şase trupe, pentru că bucureştenii şi nu numai merită un asemenea eveniment”, a declarat, azi, pentru Mediafax directorul Direcţiei de Investiţii din Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, Bogdan Hreapcă.

El a confirmat astfel discuţiile iniţiate pentru aducerea în România a celebrei trupe U2. „Este foarte adevărat că ne dorim să aducem în România la inaugurarea stadionului «Lia Manoliu» o trupă ca U2, însă este prematur să spunem că vom reuşi acest lucru”, a mai spus Bogdan Hreapcă.

Potrivit directorului de investiţii există discuţii începute cu un promotor al trupei U2 însă acestea nu au fost finalizate, în acest moment „neexistând o certitudine în privinţa participării acestei trupe la inaugurarea oficială a stadionului”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998