CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Primarul Fritz s-a insurat in secret pe motiv de sarcina, dar domiciliu tot nu are

8 comentarii / 3579 vizualizări / 25 august 2021

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a pus pirostriile zilele trecute, în taină, după ce presa a relatat că iubita sa mai are puțin și naște. Căsătoria oficiată pe 5 august apare pe siteul primăriei, numai că ea vine la pachet cu informații care ridică și mai puternic întrebări privind legalitatea mandatului lui Fritz.

Siteul demnitatea.info relatează azi că, potrivit procedurii uzuale, Serviciul de Stare Civilă Timișoara publică într-o rubrică de pe site-ul Primăriei înregistrarea tuturor căsătoriilor pe care le oficiază, împreună cu câteva date simple.

”S-a bucurat de această „tradiție” și tânărul primar Dominic Samuel Fritz, a cărui căsătorie civilă cu Lin Yiran, domiciliată în Tianjin, R.P. Chineză, apare consemnată pentru data de 5 august. Surprize-surprize în rândul doi din anunț, unde atrage atenția o liniuță trasă peste „domiciliu” și o completare efectuată deasupra: „rezidența”… în Timișoara!” se arată în material.

Reamintim că încă de la alegerile locale de anul trecut, Dominic Fritz se află în centrul unor mari dispute din cauza faptului că el nu a avut domiciliu în Timișoara, în condițiile în care Codul Administrativ impune obligativitatea existenței acestuia, pentru a putea candida. Pînă se rezolvă disputa privind dreptul lui Fritz de a candida doar pe bază de rezidență, documentul de pe siteul primăriei relevă că primarul Timișoarei nu are nici pînă azi domiciliu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. Impstorul fritz se pare ca pregateste o „rezidenta” in China. Dar parerea mea este ca pe aia nu-i pacaleste cum ia pacalit pe timisoreni.

  2. Am înțeles că SRI ne apără de noi înșine.

  3. Cand este vorba despre „ei” nimic nu conteaza. Legea nu exista.

    • Ratatii omenirii sunt in afara legilor , ei sunt creati sa faca rau oamneilor.

  4. OOOHHH A RAMAS IN SFARSIT INSARCINAT…? CU CINE…? CU SOROSH…?

  5. ce urmeraza cenzura? Soldatul nazisr Friț si-a gasit loc , in Romania la Timisoara, venind de niciunde , fara radacini, fara parinti, fara rude niciunde? Si a mai adus o alta femeie asemeni lui de niciunde , fara loc niciunde? Romanai este locul pentru toti ratatii lumii. Blestemul pamantului romanesc ii va urmari cat timp batjocoresc Romaania

  6. asa le trebie la timisoreni au ales pe friz sai futa icur petoti

  7. Mei e și urata doamna asta fritz am auzit ca primarul are o amanta o chiriașa a primariei

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998