CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Primarul Kievului, despre criticile lui Zelenski: Mă atacă din motive politice

3 comentarii / 2173 vizualizări / 7 decembrie 2022

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, considerat unul dintre eroii țării după invazia rusă, a respins azi criticile președintelui Ucrainei cu privire la pregătirile orașului pentru iarnă în contextul atacurilor aeriene rusești, afirmînd că sunt critici motivate politic.

Klitschko a fost mustrat recent de președintele Volodimir Zelenski că nu au pregătit suficiente adăposturi, în condițiile în care sistemul energetic este lovit de atacurile rusești. Reamintim că oficialii ucraineni au creat „puncte de încălzire” speciale pentru a oferi oamenilor căldură și electricitate în cazul în care loviturile cu rachete rusești asupra infrastructurii critice provoacă întreruperi de curent.
Într-un interviu acordat Reuters, Klitschko a răspuns acuzațiilor, spunând că Kievul are mult mai multe centre de încălzire decât orice alt oraș din Ucraina.
„Pare ciudat că suntem uniți împotriva aceluiași inamic, dar începem să ne luptăm în interiorul țării”, a spus el.

”Partenerii noștri străini spun „aveți un dușman comun, dar nu puteți rezolva lucrurile între voi” a mai afirmat Klitschko. Aflat acum în al nouălea an ca primar, Klitschko a fost văzut drept unul dintre cei mai importanți adversari ai lui Zelenski înainte ca Rusia să invadeze Ucraina pe 24 februarie.
„Sunt convins că în spatele acestor critici sunt motivații politice, deoarece reprezentanții unui anumit grup politic au început să alerge după greșeli (la Kiev)”, a mai spus el. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. A început campania electorala la vecini? De ce nu am primit memo-ul?

  2. Bine că nu a zis că e atac „antisemit”, căci sunt amândoi evrei khazari, şi Zelensky şi Klitschko, Kievul fiind în trecut un oraş de la marginea vestică a regatului evreiesc Khazaria.

  3. Omoriti-va Ukropilor !!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998