CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Primul pesedist care i-a cerut demisia lui Firea continuă: ”Raluca, tu ești următoarea!”

7 comentarii / 2591 vizualizări / 14 iulie 2023

Primul lider pesedist care i-a cerut oficial demisia ministrului Muncii, Gabriela Firea, deputatul Radu Cristescu, își continuă ”campania”, profețind că urmează demisia fostului ministru al Muncii, Raluca Turcan, în prezent transferată la ministerul Culturii.

”Raluca, you are next!” a scris Radu Cristescu pe Facebook, la cîteva ore după demisia Gabrielei Firea.
”Ai semnat autorizația pentru azilul groazei. Ți-ai început mandatul de ministru al Muncii, acum doi ani, cu minciuni delirante, spunînd că România e sufocată de asistați social ”duși în spate de oamenii harnici” și că mulți însumează cîte 6-7 ajutoare diferite. Erau minciunile regimului Băsescu, cel care te-a produs, și care susțineau că 7-8 milioane de români ar fi asistați social, din cauza politicilor PSD. Mințeai, Raluca: cifrele oficiale relevau la acel moment doar vreo 170.000 de asistați social, cu cca.140 de lei pe lună ajutor. Mare gaură în buget, da! Ție și alor tăi, cu Băsescu în frunte – cel care vorbea despre omul gras cocoțat pe biata economie – vouă, care ați rostogolit mizeriile astea ani de-a rîndul, nu v-ar fi ieșit 7-8 milioane nici dacă ați fi băgat la ajutoare sociale alocațiile pentru copii, îndemnizațiile pentru mame și ajutoarele pentru cei cu dizabilități. Tu și cei care te-au pus în guvern ați făcut din oamenii nevoiași marea problemă a bugetului de stat, pentru că la pensiile specialilor din structurile de forță vă era groază fie să vă și gîndiți. Nu ai făcut nimic ca ministru pentru bătrînii din cămine, dar te-ai ocupat de anchete pentru hărțuirea asistaților sociali. Acum taci mîlc. Nici usturoi nu ai mîncat, nici gura nu îți miroase. Nu te va salva ”reprofilarea” la Cultură. Raluca, tu ești următoarea!” mai anunță pesedistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Dar A.N.P.I.S. si A.J.P.I.S.-urile ce au? Nu răspund pentru nimic? Că acestea efectuează controale la cămine, propun acreditările si licențierile si le trimit la minister. Directorii de la A.J.P.I.S.-uri sunt numiti politic, unii nici nu stiu cu ce se ocupă instituția. Inspecția socială face ce vrea. Cred ca ar trebui infiintată o altă structură care sa preia verificarea căminelor.

 2. Cristescule !

 3. Acest scandal e inceputul sfirsitului minoritarului numit ciolacu !
  PSD va fi distrus de acest lingurar, fiindca nu cumva isi imagineaza el ca cei agresati il iarta.
  Si va mai avea de infruntat pe cei ca Abrahm, fiindca masonii au putere in tara noastra !

 4. In mod normal urmatorul demis , dat afara , ar trebui sa fie KWJ , pt ca pestele de la cap se impute , n-asa ? Timp de 9(noua) ani sa nu stii de aceasta cangrena , veche de cel putin 20 de ani , este cel mai grav dar , asa este intr-o RO educata . Scuze , intr-o RO esuata !

 5. Daca ar fi pe cea dreapta multi ar trebui sa demisioneze, inclusiv primarii si sefii de CJ din judetele unde s-au gasit nereguli grave in azile. In plus trebuie urgent desfiintate multimea de agentii, directii, autoritati care nu fac nimic, sunt doar locuri unde traiesc bine protejatii politici, recompensati pentru diverse servicii aduse partidelor.

 6. Amarata asta de Turcan care o imita pe Udrea in vremea PDL-uiui, a trecut prin multe guverne fara ca nimeni sa nu bage de seama ca e o proasta de bubuie dupa cum afirma „ca leul scade ptr. ca euro creste”.Adanca obs. dupa mentorul ei Basinescu ca ïarna nu e ca vara”Profunde constatari ale vietii ce o traim cu asemenea ïntelectuali”.PNL in afara de jeguri ca Busoi,ala de la Arad care a fost ministru de interne,Predoi,etc.recicleaza tot niste personaje de doi bani,vezi Burduja cu tata securist.

 7. DPV al scandalului cu azilele de batrani,am revenit la 1990 cu orfelinatele cand baroneasa Nicholson ne dadea lectii de umanism.Totul a fost si este o facatura si atunci si acum.Nu contest mizeria din aceste stabilimente dar va rog sa observati cine face dezvaluirile.ONG-urile „dezinteresate”politic dar foarte interesate pecuniar.Se stia de mult despre aceste lucruri dar nu era opotuna punerea pe tapet. Urmeaza o serie de 5 categ. de alegeri anul viitor.Trageti singuri concluziile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998