CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Principii elastice: Ilie Sirbu – de la reclame obscene la injuraturi de partid si de stat

0 comentarii / 1672 vizualizări / 17 septembrie 2014

Liderul pesedist Ilie Sîrbu i-a luat apărarea, ieri, primarului Constanței, Radu Mazăre, după ce acesta a înjurat birjărește procurorii DNA în plin congres al partidului, de la tribună, în aplauzele colegilor. Ehei, unde sunt vremurile cînd pudicul teolog Sîrbu era oripilat pînă și de reclamele TV ceva mai neortodoxe?

Ilie Sârbu a declarat, astfel, la RFI: „Aşa se manifestă Radu Mazăre când ajunge şi el la limită. Însă de aici până la faptul că Radu Mazăre ar pune în pericol justiţia, haideţi să fim serioşi, îl cunoaştem pe Radu Mazăre! Probabil la nervi a scăpat această… în stilul nostru românesc, de ce să nu recunoaştem. Ne mai scapă şi nouă câteodată(…)A fost un moment de furie şi eu l-am tratat ca atare, cum mai sunt şi alte momente de furie ale altora”.
El a mai declarat că nu e cazul nici de sancțiuni pe linie de partid.

Se pare că Ilie Sîrbu devine tot mai iertător, odată cu vîrsta. Acum doi ani, pe cînd era în opoziție, el a mers pînă la a susține o declarație politică tăioasă în Parlamentul României, intitulată ”Lipsa de etică a spotului publicitar care promovează vopseaua Oskar”, împotriva unei reclame TV (clipul celebru cu ”Vitali are mică” scris pe zid) pe motiv că aceasta are un mesaj obscen care ofensează românii.
Azi, ajuns la putere, crede că românii nu mai sunt deranjați nici măcar de înjurăturile murdare ale politicienilor. (B.T.I.)

 

sirbu

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998