CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PRM il someaza pe Crin sa-si spuna pozitia fata de cooptarea sa in USL

0 comentarii / 1625 vizualizări / 21 februarie 2011

PRM îl somează pe liderul PNL, Crin Antonescu, printr-un comunicat remis azi presei, să spună oficial dacă declarația lui Mihai Voicu, potrivit căreia nu se pune problema cooptării partidului lui Vadim în USL, e un punct de vedere personal sau al întregului partid.

”Referitor la declaratia d-lui deputat Mihai Voicu, conform careia protocoalele incheiate intre PRM si PSD, la nivel local, privesc doar cele doua partide si nu se pune problema includerii PRM in Uniunea Social – Liberala, tin sa-i amintesc purtatorului de cuvant al PNL urmatoarele: PRM nu a cerut si nici macar nu s-a autoinvitat sa faca parte din USL. Este posibil insa, ca, aceste afirmatii ale d-lui Voicu sa fie “interpretate” de membrii si simpatizantii PRM, iar in eventualitatea in care in turul doi al alegerilor prezidentiale va fi nevoie de voturile lor, ii voi aduce aminte, d-lui vicepresedinte PNL, de aceasta neinspirata declaratie.
Totodata, reamintesc si faptul ca protocoalele pe care le incheiem cu PSD in fiecare judet, vor fi finalizate, la nivel national, pana in aceasta vara, ele fiind date de interesul locuitorilor din acele zone si nu de interesul personal al unor lideri. Pentru ca, nu de putine ori, am fost realmente socati sa constatam ca, in cel putin 11 judete, atat in cadrul Consiliilor locale, cat si judetene, colaborarea intre PNL si PDL functioneaza absolut admirabil. Asa ca, d-le Voicu, va sugerez sa nu va mai “feriti” de PRM. Mai bine colaborarea cu un partid radical in a spune adevarul, chiar daca doare, decat prietenia cu anumiti “colegi” de partid care, oficial sunt in Uniunea Social-Liberala, dar, au si adeziuni semnate la Cotroceni sau in Modrogan nr. 22.
Totodata, ii solicit d-lui Crin Antonescu, presedinte PNL sa transmita, in mod oficial, daca declaratia d-lui Mihai Voicu, referitoare la PRM, coincide sau nu cu pozitia sa si a partidului pe care il conduce” se afirmă în comunicatul semnat de vicepreședintele PRM, Codrin Ștefănescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998