CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9005 RON DOWN | 1 USD = 4.4823 RON DOWN | 1 GBP = 5.4945 RON DOWN

”Problema cetățeanului Dragnea nu e că s-a purtat bine în închisoare, ci că s-a purtat rău în libertate!” (Ioan Mircea Pașcu)

19 comentarii / 18580 vizualizări / 20 august 2020

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. @ Probabil că fostul ministru al apărării naționale a cam început ,,să se mai și cufurească”, că parcă mai folosea expresia, ?

 2. Foarte rau s-a purtat in libertate L.Dragnea.A vrut sa reduca cred ca destul de substantial bugetele Seku,in consecinta e un hot ce trbuie sa stea in inchisoare,iar pe deasupra ”sa se poarte si bine”asa cum ordona statul securist.

 3. @ „Cocoșeii lui Ceaușescu” au rămas doar de ciori_bă, ? Ceva cu plus de pe la ”Punguța cu doi bani” , ? Ați zice și că Mircea Pașcu are ceva și din trăsăturile amiralului Nelson, mare întreprinzător, ?

 4. problema cetateanului este ca justitia nu l-a convins , ca Dragnea este vinovat ! Mai ales cand Portocala este erou national pe Realitatea ……………….

 5. @ Sunteți de părere că Mircea Pașcu, Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu și alții ca ei , deja au trecut la statutul de „cangrenă politică și socială”, așa după cum se exprima Mircea Pașcu cu ceva ani în urmă, ?

 6. & O „subspecie parazită”, consumatoare de resurse publice, ?

 7. & Parcă și PD-istul Roman mai folosea exprimări asemănătoare, ?

 8. Du-te , ma , dracului de papagal al rusilor !!!
  Nici la degetul mic de la piciorul lui Dragnea nu te ridici !
  Dragnea e un patriot si un martir, ceea ce tu nu vei fi nici in sapte vieti de acum incolo !
  Hai sictir !

 9. @ Remarcați totuși că Mircea Pașcu este dintre cei ce au dat lovituri blocului militar estic prin reformarea armatei române în scorpioni și alte „animăluțe”, alte substantive comune ,?

 10. @ Apreciați că este evident că oculta infracțională din care nu ar putea fi excluși, Isărescu, Băsescu, Pașcu, etc., au înstrăinat rezerva de aur pentru a acoperi datoriile lui Sorors către Banca Angliei, bun public ce nu poate fi înstrăinat în mod legal și constituțional, pentru a obține funcții și beneficii personale, Liviu Dragnea care nu s-a manifestat ca vreun om al rușilor, fiind pus în închisoare după ce a votat , controlând majoritatea parlamentară, legea repatrierii aurului, iar la pierderea majorității parlamentare fiind trimis în închisoare, așa cum afirmă Mircea Pașcu, pentru comportament rău, o „infracțiune” nereglementată de Codul Penal, ?

 11. @ „Tain”, pentru a folosi din zicerile lui Băsescu, pentru funcții în România și la UE, ?

 12. @ Și Mircea Pașcu zicea de „tain”, ?

 13. @ Concluzia ar fi că Liviu Dragnea și alți câțiva ar fi ajuns la închisoare că nu au mai au vrut să plătească „tain” pentru funcții către ăia de îi ziceau Băsescu, Isărescu,Mircea Pașcu, Gabriel Oprea și alți câțiva de-ai lu’ „Sarsaiă”, repreezentați și prin SAR al Alinei Mungiu-Pippidi, ?

 14. Dl Pascu ii poarta simbete lui Libiu Dragnea deoarece nu l-a pus pe liste la europarlamentare, intrucat nu l-au vrut organizatiile din tara. Si, de la vicepresedinte al Parlamentului European dl Pascu a ajuns… nimic. E un afront care nu se poate uita.

  • Exact!

 15. & „E un afront care nu se poate uita.” , o expresie folosită și de Mircea Pașcu, la „dezbateri politice”, ?

 16. &liviu Dragnea zicea că parlamentarii să nu beneficieze de imunitate parlamentară și de aceea l-au trimis la închisoare, ?

 17. […] ”PROBLEMA CETĂȚEANULUI DRAGNEA NU E CĂ S-A PURTAT BINE ÎN ÎNCHISOARE, CI CĂ S-A PURTAT RĂU … […]

 18. […] ”PROBLEMA CETĂȚEANULUI DRAGNEA NU E CĂ S-A PURTAT BINE ÎN ÎNCHISOARE, CI CĂ S-A PURTAT RĂU … […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998