CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Probleme in USL: Crin vrea ”clarificari” privind candidatura sa la presedintie

0 comentarii / 1616 vizualizări / 13 ianuarie 2014

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat aseară că simte nevoia unor clarificări în privința candidaturii sale la președinție din partea USL.

Întrebat dacă simte nevoia unei reconfirmări a candidaturii sale la președinție, Antonescu a răspuns: „Nu, (…), dar simt nevoia unor clarificări și cred că simte foarte multă lume nevoia unor clarificări inclusiv și în această privință”.

„Când lucrurile ne-au fost clare nouă celor care am format USL și celor care am propus alegătorilor României platforma noastră, obiectivele noastre, când aceste lucruri ne-au fost clare nouă le-au fost și oamenilor și acest lucru s-a simțit. Dacă nu vor fi din nou clare lucrul acesta se va simți. Nu-i putem păcăli pe oameni. (…) Problemele, oriunde ar fi, se pot sau nu rezolva, ceea ce spun eu că este corect și bine venit este ca de la începutul acestui an să știm foarte clar și foarte limpede ce propunem oamenilor, către ce chemăm oamenii să fie în continuare alături de noi sau dacă nu mai propunem nimic atunci să facem cel puțin cel puțin civilizat această renunțare, dar eu sunt optimist”, a spus Antonescu, la România TV, conform Agerpres, întrebat sub ce formă ar trebui să fie făcute clarificările.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998