CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Probleme tot mai mari de imagine in PNL: ”Diaconu trebuia sa faca pasul inapoi”

0 comentarii / 1247 vizualizări / 2 noiembrie 2012

Europarlamentarul PNL Renate Weber susţine că decizia Senatului în cazul liberalului Mircea Diaconu este una „nefericită”, arătându-se surprinsă de faptul că acesta nu a făcut el însuşi „un pas înapoi”.

„Din punctul meu de vedere, este o decizie profund nefericită a Senatului şi chiar de neînţeles, pentru că statul de drept asta înseamnă, îţi place sau nu-ţi place o lege, ea trebuie respectată, îţi place sau nu-ţi place o decizie a unei instanţe, ea trebuie respectată! Faptul că acea decizie ţi se pare nedreaptă, asta pot să înţeleg, dar asta nu înseamnă că nu ai obligaţia să o respecţi”, a declarat Renate Weber ieri la RFI, conform Agerpres. Ea a spus că s-ar fi aşteptat ca Mircea Diaconu să-şi dea demisia din Senat. „M-a surprins chiar atitudinea domnului Diaconu, un om pentru care am foarte mult respect, cu atât mai mult cu cât a şi declarat că nu va mai candida! Nu înţeleg de ce nu a făcut dumnealui un pas înapoi şi nu s-a retras. Dar dincolo de chestiunea personală a domnului Diaconu, rămâne într-adevăr votul Senatului. În opinia mea, repet, este un vot nefericit! Dacă nu-ţi place o anumită legislaţie sau o anumită situaţie, nu acesta este răspunsul”, a afirmat eurodeputatul liberal.
Senatorii au respins, în această săptămână, propunerea de încetare a mandatului de senator în cazul liberalului Mircea Diaconu, care, potrivit raportului ANI, se află în stare de incompatibilitate.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998