CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Proces ieșit din comun: televiziunea Aleph a mîncat/băut, dar n-a plătit. Păgubitul e Tucă!

4 comentarii / 4437 vizualizări / 31 august 2023

Un demers în justiție mai rar întîlnit este în derulare, mogulul Adrian Sîrbu și televiziunea sa, Aleph, fiind acuzați că au mîncat și băut de zeci de mii de lei, uitînd să mai achite și nota de plată, însă. Păgubitul e nimeni altul decît fostul asociat al lui Sîrbu, ziaristul Marius Tucă.

În 2021, lansarea televiziunii Aleph a fost sărbătorită de Adrian Sîrbu și de angajații săi la reputatul restaurant ”Ancora”, deținut de familia Tucă. O lună mai tîrziu, tot acolo a avut loc o altă petrecere, similară, a lui Sîrbu & comp.
Problema e că pînă în ziua de azi fostul mogul TV nu a achitat decît o mică parte din nota de plată, rămînînd neacoperită suma de 43.692 de lei (cu tot cu dobînzile legale), astfel că Marius Tucă s-a văzut nevoit să apeleze, reprezentat fiind de cea mai bine cotată casă de avocatură din România, Țucă, Zbîrcea și asociații, la tribunalul București, secția a șaptea civilă, pentru a-și recupera banii de la fostul asociat. În decembrie, conform documentelor intrate în posesia noastră, tribunalul a tranșat situația în favoarea lui Marius Tucă, stabilind că Aleph e bună de plată, iar Sîrbu nu a contestat, decizia rămînînd definitivă. Dar, în luna martie a acestui an, postul lui Sîrbu a intrat în insolvență, astfel că firmei lui Tucă, Roua Sea Food, care deține restaurantul ”Ancora”, nu i-a rămas decît să solicite justiției înscrierea la masa credală a debitoarei Aleph TV, cu speranța că își va putea recupera într-o zi paguba. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Pagubitul asta din Caracal nu stia cu cine se injuga?
  Cate tepe a dat acest nenorocit de Sarbu si n-a patit nimic! Pro tv nu si-a platit obligatiile catre stat; mai mult ,acest criminal a cerut guvernului Roman sa arunce in aer Piata Universitatii!

  • Ești idiot, cretinule?

  • are cam multe crasme acest tuca. bietul de el.
   le-a ridicat cu bani de la evreul „sarbu”.

 2. Tucă va apuca o peruca, o barba si o pereche(!) de mustati de recuzita…..
  mai bine intrebati de Telly Savalas prin Tel Aviv.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998