CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Procurorii cer 4 ani de puscarie cu executare pentru Becali

0 comentarii / 1940 vizualizări / 6 martie 2012

Procurorul DNA care a susţinut pledoaria acuzării la finalul dosarului Valiza le-a spus judecătorilor instanţei supreme că George Becali şi avocata Alina Ciul ar trebui condamnaţi la pedepse cu executare, în timp ce pentru Piţurcă, Marino şi Sponte a cerut pedepse cu suspendarea executării.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a continuat azi dezbaterile în dosarul „Valiza”, în care finanţatorul echipei Steaua George Becali, vicepreşedintelui FC Steaua, Teia Sponte, şi alte persoane, între care şi o avocată, sunt judecaţi pentru fapte de corupţie în sport, conform Mediafax.

La ultimul termen de judecată al procesului, instanţa a anunţat că cercetarea judecătorească a fost încheiată stabilind că au fost administrate toate probele posibile pentru acest caz dând astfel cuvântul pentru concluzii finale procurorului şi avocaţilor.

Primul care a luat cuvântul a fost procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Cameluş Păduraru, care a arătat judecătorilor instanţei supreme că George Becali şi avocata Alina Ciul trebuie condamnaţi la pedepse cu executare în vreme ce pentru Piţurcă, Marino şi Sponte a cerut stabilirea unor pedepse cu suspendare.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998