CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Profetia lui Andrei Caramitru: ”Vaccinarea va fi un esec de proportii epice”

5 comentarii / 3256 vizualizări / 10 aprilie 2021

Fostul consilier al lui Dan Barna, l-am numit pe Andrei Caramitru, face profeții negre pentru guvernul PNL-USRPLUS, anunțînd că marea vaccinare națională va reprezenta un eșec de proporții.

”Florin Citu și-a luat un risc colosal azi fără sa își dea seama probabil. Ne-a zis țintele : 10 milioane de vaccinați pana la sfârșitul lui Iulie. Și după gata masti și tot. Bravo
Îl informez pe Florin ca la ce ritm avem, la cum e gândit și gestionat procesul și la ce decizii a luat (de exemplu fără diferențiere între cei vaccinați și sosoci) – e IMPOSIBIL. Va fi un eșec de proporții epice. Vom fi – la final – pe ultimul loc lângă Bulgaria. Și toate celelalte tari ne vor pune pe lista roșie, nu intra nimeni de la noi.
Dacă nu se trezesc băieții ăștia simpatici pe care i-am votat noi dar abulici și fără ceva absolut esențial totuși – fără cojones – praful se alege” scrie Caramitru pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Voi cei care i-ati votat, sa va strangeti drepta in usa, sau menghina, poate va vine mintea la cap (daca aveti si una si alta).

  2. Un idiot cu aere de intelectual neomarxist.
    Vorbește pre limba de lemn a Nouvorba lui Orwell….

  3. el vorbeste pentru cei ce-l platesc bine pentru sustinerea injectarii ce duce iata, la victime nevinovate, dar sigure – unele mai devreme altele mai tarziu; lui ii da mana sa strige pentru asta fiindca ei vor primi sine-die „pasapoartele” pentru buna-purtare oricum….evidenta tuturor are alte scopuri bine stiute de domnul asta ingrijorat de patriotismul existent in Romania si demonstrat de populatie de ceva timp…

  4. daca va dura 40 de ani va fi esec de proportzii biblice.

  5. & Un politician care profețește că vaccinarea nu e ca penisul, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998