CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Profetia lui Traian: urmeaza mari schimbari in legislatia penala

3 comentarii / 6249 vizualizări / 6 ianuarie 2017

”Încă nu îndrăznesc să evaluez efectele legislative care urmează, faţă de modul în care voi aţi făcut o justiţie orientată spre arestări şi distrugere de firme, şi nu pe recuperarea banilor furaţi. Măcar am conştiinţa împăcată că asupra efectelor derapajelor DNA am avertizat încă din 2015” scrie fostul președinte pe Facebook, azi.

”Dacă ne luăm după practicile instaurate de Laura Codruţa Koveşi în DNA, începând cu anul 2015, o simplă delaţiune a unui inculpat – cum este Sebastian Ghiţă – ar fi suficientă pentru ca parchetul să procedeze la reţinere, încătuşare şi apoi să ceară arestarea celui vizat de delaţiune.

Oare cum ar fi dacă şi în acest caz s-ar aplica aceleaşi practici, iar şantajistul şi beneficiarul şantajului ar fi încătuşaţi şi băgaţi la beci până recunosc ceea ce nu au făcut? Ce zici, Codruţa, ce zici, Florine?

Oricum, printre altele, lipsa de măsură, justiţia spectacol, nerespectarea drepturilor fundamentale, justiţia selectivă, accentuate în anii 2015 şi 2016 au avut o contribuţie importantă la pierderea dramatică a alegerilor de către cei care v-au susţinut” mai susține Băsescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Tupeu monumental: sa faci caca in sufragerie, apoi sa vituperezi impotriva celor care nesocotesc regulile elementare de civilizatie si higiena! Acest individ este neintrecut in asemenea becisnicii! Cum il mai rabda pamantul?!?

  2. Kovesi si Coldea au fost creatia unor servicii perdante la alegerilor din America. N-au cum sa mai ramana la butoanele Romaniei. Nu pentru ca asa vrea Dragnea sau Tariceanu, ci pentru ca asa doreste administatia Donald Trump.

    Faptul ca ambasadorul lui Obama, mare sustinator al binomului, isi face bagajele este un semnal esential. Sorosistii sunt viitorii „dusmani ai poporului”, inclusiv in Romania.

    In locul celor doi, asi incerca o iesire eleganta si fara consecinte penale din „campul tactic”.

  3. Asta face santaje, in direct, pe dezvaluirile lui Ghita?! Cum, adica, „ce zici Codruto, ce zici Florine?” Omul a luat-o razna! Daca pana acum il asimilam cu nesimtitul ala, care se caca la usa omului si suna sa ceara hartie igienica, acum pare sa fie nebunul din culmea geometriei care „se caca-n coltul sferei”. Scuze! Ma inspira numele impricinatului. Ramane talcul…Cum, naiba, de astia, beneficiari ai tuturor avantajelor ca apartinatori la politica, se „extrag” din clasa politica si devin, asa, un soi de supervizori, de sfantul Ilie cu biciu-n mana, mandatati de Dumnezeu Tatal sa hotarasca ei cine-i drept si cine nu…Asta a uitat cine i-a avortat pe sefii binomului si cum i-a pus la dispozitie, neconstitutional, batrana procuroare comunista justitia, ca nu mai avea pres la intrare…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998