CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Profețiile Alinei Mungiu: România va continua să fie condusă de o largă alianță susținută de servicii

21 comentarii / 4767 vizualizări / 6 martie 2023

”Prognozele anului 2023 (scuze că de abia în martie am ajuns la ele) sunt ca atare așa”, scrie politologul Alina Mungiu într-o analiză pentru România curată.

”România va continua să fie condusă de o largă alianță susținută de serviciile secrete, cu alternativa politică la ea fiind un plan al serviciilor, cele mai de mâna a doua, SPP și ramuri minore, care își reciclează aceleași figuri vechi și de încredere. Nu vă mirați dacă vedeți cum răsar iarăși băieți de încredere ca autorii de discursuri pentru EBA și camarazii Elenei Udrea, pe post de consilieri de etică publică, asemenea oameni nu au cum să cadă de tot orice ar face, că e interesul celor care îi folosesc să îi țină în circulație. Nu există nicio figură charismatică în spațiul public care să plănuiască un partid nou, numai grupuri de anonimi care fac planuri” afirmă Mungiu.

”Societatea civilă românească e clinic moartă, și nici în anul care vine revistele fanion ale intelectualității nu vor spune o vorbă despre militarizarea spațiului public sau orice vorbă care să îi pună în conflict cu sursele de putere și de subvenții, și aceeași listă de băieți creștini fără circulație internațională vor face ecou propagandei oficiale și vor lucra la greu să împiedice crearea unei opinii publice critice și cu discernământ, pentru că, atunci când trecător am avut una, ea s-a dovedit un pericol pentru establishmentul nostru securist. Cel mult se vor strânge toți să latre la oglindă, că asta fac ei cel mai bine” mai susține politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

21 Comentarii

 1. Hodoronc-tronc i-a casunat iarasi pe creștini. Nu mai comunica nimic cand face ghiveci amestecand planurile. Ar fi avut ceva miez si sens ceea ce voia sa spuna, daca nu si-ar mai fi zborsit obsesiile impotriva Bisericii sau a crestinismului.

 2. As vrea sa stiu cat este de activa societatea civila germana, cea care s-a lasat vaccinata aproape in totalitate, care nu a protestat la aruncarea in aer a conductei Nord Stream, care accepta consilieri americani in firmele germane ( aceeasi Mc Kinsey care il consiliaza si pe Macron), care accepta reprezentati ai ministerului de Justitie din SUA in firmele VW, Daimler etc. pentru a urmari aplicarea sanctiunilor impotriva Rusiei etc. Ce atitudine si ce solutii propune politoloaga la abuzarea Germaniei de catre SUA? Ce ii invata pe germani sa faca? Daca nu stie sa ne spuna , inseamna ca poporul german este idiot tocmai fiindca oameni de TEAPA ei dirijeaza o catedra de democratie la Berlin.

  • Ai dreptate! Personal mi-am pierdut toti prietenii germani, nativi sau expati in pandemie, unii universitari cu pretentii, nu era chip sa mai schimbi vreo impresie, erau toti calati pe ‘am incredere in guvern’, pana au ajuns la injurii si blesteme la adresa ‘criminalilor nevaccinati, ai covidiotilor’ si asta fara a fi fost ‘incitati’ in vreun fel, tema mesajelor fiind total neutra (ca Franta te invata de decenii sa nu discuti in public decat despre pisici si diete’….parca erau indraciti…si inca nu s-u desmeticit…poporul german e mai conditionat decat in perioada interbelica. Coana Mungiu, aceasta inchipuita ‘academician’, ca si Elena Ceausescu a nascut o scoala…face ce stie ea mai bine – vorbeste partial corect si incomplet (tipic pentru un serviciu de dezinformare!) despre problema serviciilor si acapararea puterii – numai ca uita sa spuna ca militarizarea publica s-a facut inca de cand a fatat ea Romania curata, ca SRI-ul si toate serviciile noastre fiind militare (nu se da peste cap sa explice de ce e abominabil), toti politicienii avand cursuri si doctorate avizate de generali, e ca-n masonerie, nu mai are importanta ce juramant ai facut fata de tara, gasca are prioritate (exact ca-n ONG-urile sorosiste), apoi, securistii au avut ‘cu ce’ si si-au spoit odraslele cu universitati celebre ‘si-acum ne vin de fericesc norodul’, pentru ca indeplinesc toate conditiile impuse de ei si ONG-urile lor…De fapt, ea nu face nimic altceva decat sa lucreze ‘de-acasa’ pentru sorosismul national, mai screme un eseu, cu aceleasi informatii de ani buni, baga niste jigniri generalizate si ‘observa’ ca n-avem lideri charismatici…daca scoti aroganta din ea (ca din orice odrasla de cominternist, alaptata de Soros), nu ramane decat o tzatzica

 3. Dupa ww2 poporul german a fost adus in situatia de a internaliza comenzile opresorilor sai. Cand si daca se va trezi ramane de vazut.

 4. In Spania cu legea in mana un barbat este inferior unei femei. Acestea din uram au tot felul de cote, privilegii si din ora in ira la tv si radio vorbesc despre vro femeie eroina care a facut vro fapta deosebita si vezi doamne nu a fost medaliata suficient.

 5. Oare de ce osinza asta locuieste in Germania !

  • E la tratament!

 6. Întreb pentru un prieten, proiectul România Curată nu face parte din societatea civilă? Că nu am văzut o încercare a acestei fundații pentru organizarea unor proteste. Atât au voie, sa scrie în presă. Și dacă urmăriți, doamna Pippidi nu mai apare în presa # . Nici Adevarul, nici G4 nici Hotnews nu mai preiau articolele.

 7. Colonia e o balta; toti baltesc in prostie si supunere oarba in fata stapanilor. Daca pana si tefelistii au amutit…si subiecte ar fi destule sa iasa ei frumusel sa dea cu sticla de plastic in trotuar, dar nu o mai fac.

 8. @livia robotelul john(cica ion dar n-are nici o treaba) cu care vorbesc „ai nostri” a fost trecut pe alt profil de cand de peste ocean a fost escaladat conflictul din ucraina.

 9. Doamna Mungiu cum vreți ca eu să mă lupt cu Serviciile Secrete ? Asta înseamnă să mă internez la psihiatrie , mai ales că din ce am prins și eu 99% din „servicii” lucrează in presă TV/online/bloguri ……acum nu aș vrea să mă revolt tocmai pe dumneavoastră ….. știu că sunteți împărțiți pe căprării unu albi alții negrii unii gri alții Roșii alți Galben … vă arătați cu degetul unul pe altul …. și așa riscăm o internare la psihiatrie …. TOVARĂȘI stați la „locuriilee” voastre liniștiți/ă …… ăștia mai atenți si de 40 ani știm noi cine este Simion tot colegul Dumneavoastră ……am studiat Revoluția știm cum se lucrează ;))) sănătate doamnă că păreți intelectuală …..

  • Indoapa-te cu rahat pana crapi fara sa mai reversi catre altii, caci creierii ii ai deja inlocuiti cu fecale si esti deja un caz psihiatric clinic, un dobitoc vorbitor ce rumega balega.

   • e Vasilica Militaru si este într-adevăr „Error” la cap

    • @@@@ e Cornel Dan Niciolae si este într-adevăr „Error” la cap.

     • Cretinul dracului bolnav si idiot. Zoaie umana ce esti.

     • are pasiuni bolnave, de pervers plin de dorinte nefiresti

  • Ai „studiat” o… pula, pana ai ajuns sa stai cu ea numai in gura, 100%, ca proasta maidaneza.

 10. Dumneaiei care a supt la paralele lui Soros vine acum si ne spune cum devine problema,pai cand era cu tapul Constantinescu in AC nu se punea problema aliantelor.. Vrea un partid nou ,ce zici de AUR ?.E nationalist.Nu cade bine la UE asa ca poate revine Basinescu sa-l punem in vitrina ca sugator de licurici mari,pe post de nealiniat.

  • Iar tu le sugi ciorapii la toţi morţii? Foame mare pe tine, nu?

 11. alinutza pipi di mungiu,
  aia.

 12. Și ce dacă? Adică cum ar fi mai bine. Tanti asta resapata ce poziții susține?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998