CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Profetul Apocalipsei lovește din nou: ”Nu vor exista tăieri de salarii!”. Deci, urmează tăieri…

4 comentarii / 5212 vizualizări / 13 aprilie 2023

Avînd în vedere că de multă vreme toate profețiile și promisiunile lui Klaus Iohannis se împlinesc pe dos, e clar, în lumina declarațiilor sale de azi, că urmează o criză economico-financiară în România. Ce a spus președintele care susținea în primăvara lui 2020 că virusul Covid e o simplă răceală nepericuloasă, azi, la Constanța, despre gaura din buget:

”Nu este nevoie de tăieri. Și ca s-o spun foarte clar, să înțeleagă toată lumea, atâta vreme cât voi avea un cuvânt de spus și cred că voi mai avea un cuvânt de spus, nu vor exista tăieri de salarii. Deci, repet, nu vor exista tăieri de salarii. Ideea mea și a Coaliției nu este să băgăm România în vreun scenariu de austeritate. S-a dovedit când am avut criza bancară 2008, 2009, 2010 că austeritatea nu este o soluție și sper să rețină bine toți politicienii și cvasi-politicienii. Austeritatea nu este o soluție.

În consecință, nu vor exista tăieri de salarii. Eu nu-mi doresc ca prin dezvoltarea României și prin atragerea de fonduri europene românii s-o ducă mai rău. Este o absurditate. Eu vreau ca românii să o ducă mai bine și oricine în spațiul public spune altceva este în eroare.

Repet, nu vor exista tăieri de salarii. Nu există un astfel de concept la nivelul meu, nici la nivelul Coaliției și vreau să fie foarte bine înțelese aceste lucruri, mai ales acum, în prag de sărbători. Ultimul lucru pe care mi-l doresc acum, în prag de sărbătoare, să-și facă românii griji că li se taie salariile sau vor fi dați afară. Nu vor fi dați afară și nu se taie salariile. Oricine afirmă altceva greșește!”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ”Cuvintele” lui kwj – rezumat
  Încă din prima zi de „domnie”, a zis : „vreau guvernul meu”. Nu tu Constituție, nu tu „voința popo-rului”, nu tu nimic. A început cu „jos penalul Ponta”, repetat cu o perseverență „nemțească”. Până la urmă „a trebuit să moară oameni” ca să i se împlinească voia, dar „G_Meu-1” s-a făcut.
  Clocit în „laboratoarele de-afară” și inaugurat „cu surle și trâmbițe” de însuși kwj (în ovațiile mulți-mii nătânge bulucite pe stradă), „G_Meu-1” s-a dovedit a fi un chix de proporții : prostia, hoția, nemernicia și trădarea, la superlativ. (un bun exemplu de „lucru bine făcut”)
  … Când poporul și-a exprimat (în mod democratic) voința, creditând iarăși PSD-ul, kwj (care a văzut în asta un „afront personal”), „s-a umplut de draci” și a început „lupta la baionetă”, schim-bându-și „discursul” cu celebrul „jos Peee-Seee-Deee” (ulterior „stilizat” în „M..e PSD” – formulă agreată și de „intelectualii neamului”, semn că programul prezidențial „România Educată”, chiar producea efecte). Cu sau fără, specific celor cu idei „puține, dar fixe”, kwj-ul nu s-a lăsat până nu a destrămat rezultatul votului poporului (printr-o nouă „Monstruoaoasă Coaliție”) – cale liberă spre noi și noi „Guvernul Meu”… („epocă” în care a „strălucit” și repetentul cîțu)

  Tocmai când i se fleșcăise de tot „discursul” cu PSD-ul, a venit „cinstita pandemie”, care i-a dat noi teme de turuială : „spălați-vă pe mâini” + „vaccinul e absolut sigur” și, printre fălcile-i încleșta-te, „vaccinați-vă (dracului mai iute); fiți precauți, nu fiți proști”.
  Dezamăgit că în ciuda „înaltelor lui asigurări”, Românii (care mureau, sau erau omorâți, cu zile, mulți arzând de vii prin spitale), erau neîncrezători, kwj a declarant : România – „Stat Eșuat”.
  (s-ar fi impus o demisie, dar șoriciul e prea gros; sau o demitere, dar… ți-ai găsit !)
  … Și iarăși rămăsese „fără discurs”, când, iată că „la barza chioară, îi face USA cuib” : îndelung pregătita „Operațiune Zelensky”, a primit „unda verde” și toată „elita politică” a răsuflat ușurată : de-acum, cu țara trecută în slujba Ucrainei, au iarăși mână liberă la „achiziții și ciordeală” fără stavilă, căci „Ucraina Luptă eroic și pentru noi”, și apoi, la orice „problemă”, răspunsul îl știe tot Românu’ : „Putin e de vină” & „Слава Україні”!
  Mai zi ceva ! Să tot trăiești și să tot fii „la putere” în astfel de vremuri ! (și peste așa nătărăi)…

 2. dictatoru iarasi este fugit,
  pace voua!

 3. este ” fugit” până n America de Sud pentru reprezenta ROMÂNIA că țara( cei de acolo nu a auzit de țara noastră)

 4. ce taieri? kwj a inchiriat aeronava de lux pt calatorii de placere in America de sud si tot el, cumpara bmw-uri la militieni.. suntem pe cheltuielii, tata..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998