CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Proiectul de succes al lui Iohannis: cursuri de incalzire globala in scoli inghetate

4 comentarii / 4298 vizualizări / 11 ianuarie 2022

Raluca Turcan, discurs în parlament, octombrie 2017:

”În România sunt de trei ori mai multe şcoli în mediul rural şi semiurban decât în cel urban. Majoritatea acestor copii merg la şcoli neîncălzite iarna, fără apă curentă sau cu săli înghesuite şi, de multe ori, insalubre. Acestor copii li se ia şansa la o viaţă mai bună, înainte de a intra în ea. Este corect acest lucru?”

Klaus Iohannis, discurs la președinție, ianuarie 2022:

”Întâi de toate, mă bucur să văd cât de dornici sunt copiii pe care tocmai i-am ascultat cu toții să avem, în sfârșit, și în sistemul românesc de învățământ cursuri dedicate schimbărilor climatice și mediului. Îi felicit pentru implicare și îi îndemn să nu își piardă entuziasmul! Educația, protecția mediului și combaterea schimbărilor climatice reprezintă teme prioritare pentru mandatul meu de Președinte”.

După doar cinci ani, președintele oferă răspunsul la întrebarea Ralucăi Turcan.
Și ne dă vestea mare: sub înaltul său patronaj, proiectul educațional și cel climatologic marchează o spectaculoasă fuziune.
De acum, copiii României vor învăța în clase neîncălzite despre încălzirea globală.
Să sperăm că ajută…(B.T.I.)

foto: Digi24.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  2. CEL MAI INCAPABIL CONDUCATOR DE STAT AL ROMANIEI DIN TOATE TIMPURILE! NICI CA SE VA POMENI UNUL MAI SLAB CA EL..NU AVEM NICI CE ASCULTA SI NICI CE RETINE DE PE URMA LUI

  3. & Vorbește despre combaterea schimbărilor climatice și susține intervenție cu vaccinarea în funcționarea ecosistemelor, unii încercând chiar să impună vaccinarea, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998