CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Promptitudine: Iohannis felicită autoritățile pentru eliberarea după opt ani a lui Iulian Gherguț

3 comentarii / 1969 vizualizări / 9 august 2023

„Salut eliberarea cetățeanului român răpit în Burkina Faso! Felicitări tuturor instituțiilor române implicate pentru eforturile permanente și mulțumiri partenerilor externi care ne-au sprijinit în acest demers dificil”, a scris Iohannis pe Twitter.
MAE a anunțat azi că Iulian Gherguț, răpit de teroriști, se află în siguranță în România.
Românul a fost luat ostatic la 4 aprilie 2015, într-o ambuscadă asupra maşinii de teren cu care patrula. În mai multe rînduri, presa internațională a punctat de-a lungul anilor tăcerea și pasivitatea statului român vizavi de cazul lui Gherghuț, remarcîndu-se mai mult prin îndemnuri la adresa familiei să nu mediatizeze cazul decît prin acțiuni concrete. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Oare, carui serviciu de informatii apartine dl. Ghergut ?
    O idee ar exista dar e mai bine sa se exprime cunoscatorii…..

  2. Onanis care timp de 8 ani nu a scos o vorba ,vine acum si se baga in seama.Ce sa vezi ,zilele trecute era in chiloti pe varful Moldoveanu si acum isi asuma niste merite, ca ce chestie?Stai in vacanta stimabile nu strica confortul nostru cu aparitii de doi bani.Stai in anonimat ca pana acum si nu ne otravi zilele ce au ramas pana la plecarea ta in anonimat total.O sa vedem ce medalii si diplome de care nu a auzit nimeni mai primesti dupa 2024.Jegule!!!

  3. De unde ati gasit poza cu idiotul asta deghizat in chelner ? Creti este, fara doar si poate dar cine l-o fi imbracat in halul asta, si mai are si niste ochelari yankei pe meclă. Z8ci ca-i clown !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998