CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Propunere liberala stupefianta la vreme de criza: Big brother pentru toata populatia

16 comentarii / 23021 vizualizări / 14 aprilie 2020

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă vine cu o propunere stupefiantă în plină pandemie, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător, care să fie accesat de autorități după bunul plac. În opinia lui Falcă, România are ”șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului.

”O situaţie de criză cere readaptarea din mers a instituţiilor statului şi a mediului privat. Situaţia din prezent ne arată că acum, mai mult ca oricând, digitalizarea administraţiei din România e necesară. Să nu mai amânăm, acum e momentul schimbărilor necesare şi poate deveni şansa noastră. Pandemia de coronavirus şi blocajul cauzat instituţiilor poate duce la un moment de reflecţie al autorităţilor. Mai precis, acestea ar trebui să găsească soluţii la întrebarea: cum ne organizăm activitatea astfel încât să fim eficienţi?” scrie Falcă într-un material difuzat azi în media.

”O necesitate şi o şansă acum este să oferim cetăţenilor o identitate digitală, unde pe un card se pot cumula informaţii şi date despre identitate, sănătate, drepturi şi obligaţii fiscale şi multe alte opţiuni, această identitate digitală unică putând fi folosită ca unic instrument în relaţia cu toate instituţiile statului, chiar şi cu băncile dacă se doreşte.
Iar digitalizarea cred că nu ar fi un proces dificil. Aşa cum suntem astăzi campionii lumii la viteza internetului pentru că atunci câţiva când am construit reţeaua naţională am sărit etape şi am folosit ultima tehnologie, aşa şi acum avem şansa să sărim etape şi să câştigăm ani prin procesul de digitalizare cu ultimele tehnologii folosite în lume(…)
Puşi în faţa unei noi situaţii, poate că guvernarea condusa de colegii mei, având în spate şi sprijinul Parlamentului, ar încerca să pună la punct un proiect devenit de interes naţional, fie că vrem, fie că nu vrem. Aşadar, cu dorinţa de a face un pas în faţă şi cu un plus de implicare a tuturor actorilor politici sunt sigur că proiectul digitalizării României va fi început într-un mod serios” mai scrie Falcă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. … Când auzi astfel de oameni, nu poți să nu-ți amintești de cugetarea din popor, despre ce fac
  „rahații‘n loc să pută”. (în lumea noastră prefăcută)

 2. Evident ca nu Falca era cel mai indicat pentru ca sa sune clopotelul de „digitalizare”, era chiar foarte contraindicate. Dar …
  Nu digitalizarea e problema ci reformarea institutiilor statului, adica trimiterea la munca adevarata a cca 40% dintre actualii asistati, din agentii judetetene de toate felurile. Asa incat, astept pe cineva care sa straga clopotul cel mare, nu sa sune din clopotel.

 3. Mermelando
  Ne distragi atentia voit.
  Digitalizarea incorporata este semnul sclavului electronic.

 4. Eu deja am postat pe fb că se stă în casă pînă în momentul implementării cipului

 5. Falca nu este singur. Un baron local nu poate gandi si actiona democratic.

 6. Dacă primim toți identitate digitală, prind viață și cele 6 milioanele de alegători de care se folosește STS-ul la fiecare victorie electorală.

  Falcă este una dintre cele mai proaste țoape de care se folosește SRI. :))))))))))))

 7. Sunt de acord cu digitalizarea.
  Pe această listă digitală să fie trecuți toți trădătorii și criminalii care au distrus ROMÂNIA.
  La fiecare trădător să i se treacă tot ceea ce a distrus și ce averi a făcut în acest fel.
  Deci, să facem publică lista trădătorilor postdecembriști, a faptelor lor și a pedepsei pe care trebuia să o primească.
  Să facem ierarhia trădătorilor și să-i pedepsim.
  Să fim transparenți pana la capăt!!!

 8. Falca, o alta marioneta abrutizata! Mai rasfirati baieti, mai rasfirati!

 9. De ce va plangeti? Ati vrut penelisti, ati votat penelisti, aveti penelisti. Ei nu sunt pentru tara, servesc marea finanta, corporatiile straine si ongurile spalatoare de bani.
  Sunt curios cate sute de milioane de euro au sifonat in ultima luna. Pentru ei doar asta conteaza

  • Adrian, am vrut penelisti doar ca sa scapam de pesedisti. Ce nu intelegi?

   • La care dintre alegeri, puțișor securist?

 10. […] “Gheorghe Falcă vine cu o propunere stupefiantă în plină pandemie, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător, care să fie accesat de autorități după bunul plac. În opinia lui Falcă, România are ”șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului.”, scrie inpolitics.ro […]

 11. Tara arde si pe pagali ii doare de sporirea controlului

 12. Un Cretin infrunte cu tot PNL gasiti solutii noi pt a salva economia se moare de foame escrocilor nenorociti nu sinteti in stare de nimik javre ocupativa de bolnavi de spitale porcilor plecati de la guvernare incompetentilor Tradatorilor

 13. […] În opinia lui Falcă, România are „șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului, scrie Inpolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998