CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Propunere naucitoare a partidului OTV: subventii de stat pentru cainii populatiei

0 comentarii / 1312 vizualizări / 2 octombrie 2013

Partidul lui Dan Diaconescu a găsit o formulă fără precedent pentru rezolvarea problemei maidanezilor, prezentată în parlament de către deputata de Călărași, Maria Dragomir.
Concret, aceasta propune o lege prin care hingherii să se transforme în distribuitori de cîini maidanezi către populație, în schimbul preluării acestora urmînd ca statul să subevenționeze hrana atît pentru respectivii cîini, cît și pentru cei pe care cetățenii îi dețin deja în ogradă.

”Avem soluţia: câinii comunitari să nu fie ucişi, dar să nu mai fie nici pe stradă!Cum se poate aşa ceva, vă veţi întreba, şi pe bună dreptate. Numai că soluţia noastră este extrem de simplă. Imediat, în toate oraşele să se treacă la următorii paşi:
să se strângă, în ritm alert, toţi câinii care se găsesc în stradă. Să se facă selecţia, iar cei bolnavi, potrivit legii, să fie eutanasiaţi;
restul, câinii normali, sănătoşi, deparazitaţi să fie propuşi spre adopţie locuitorilor din casele de la marginea oraşelor. Pentru că aproape toate oraşele din România au fie cartiere de case, fie comune suburbane, deci în imediata apropiere a oraşelor, acolo se poate merge cu maşina, iar hingherii, de data aceasta, să devină cei care să ofere spre adopţie câte un câine pentru fiecare casă, după formula: „Aveţi un câine? Mai ţineţi încă unul, iar noi vă asigurăm hrana pentru amândoi până când cel pe care vi l-am adus noi va muri!” propune Dragomir, într-o declarație politică.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998