CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Propunere-soc a taberei Antonescu: ”STS trebuie desfiintat prin lege”

0 comentarii / 1775 vizualizări / 13 februarie 2014

Cu puțin înainte de acutizarea conflictului PSD-PNL, în cadrul căruia liderul Crin Antonescu s-a răzgîndit brusc în privința desprinderii STS de Cotroceni, un apropiat al său propunea, în parlament, nici mai mult, nici mai puțin decît desființarea prin lege a serviciului respectiv.

Concret, într-o declarație politică de acum o săptămînă, deputatul PNL Radu Zlati, un cvasi-anonim adus în partid și în parlament de prietenul și fostul său coleg de facultate Crin Antonescu, propunea desființarea STS prin lege.

”În lumina crudă aruncată asupra STS de bâlbâielile în localizarea terminalelor telefonice a celor care s-au prăbuşit în Munţii Apuseni, mă adresez dumneavoastră, stimaţi colegi, cu rugămintea ca atunci când vom avea în faţa ochilor legea de trecere a STS în componenţa MAI, să facem un pas mai departe, şi anume să desfiinţăm, prin lege, STS.

România democratică nu are nevoie de o excrescenţă dubioasă precum STS, aflată, se vede, în sfera de influenţă a unei instituţii (Preşedinţia, prin intermediul CSAT) la rândul său incontrolabile. Nu avem nevoie de un serviciu secret ce oferă servicii ce ar putea să fie acoperite de către alte instituţii şi organisme, într-un mod mai transparent şi mai eficace” afirma Zlati, în declarație. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998