CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Protestatarul Dide, observator electoral pentru USR-PLUS. Si o leafa de 10.000 de euro

10 comentarii / 10651 vizualizări / 29 mai 2019

Meseria de tefelist pare mai mult decît rentabilă dacă ne gîndim că o vedetă a protestelor de stradă trage spre o leafă lunară cît a unui director de multinațională: 10.000 de euro.

”Ajutați-mă să creștem suma pe Patreon.

”Am nevoie de ajutorul vostru. Nu vă opriți să ne susțineți financiar. Cu cât mai repede ajung la 10.000 Euro lunar cu atât voi putea să fac mai multe:
-Voi angaja un jurist și încă un avocat la asociație,
-Voi putea să susțin mai multe acțiuni de stradă, pentru că nu voi mai fi nevoit să fac muncă de birou.

Dar pentru asta am nevoie de voi, vorbiți cu prietenii și amicii voștri care credeți că ar putea să ne susțină financiar șă înceapă să o facă.” a scris în această seară pe Facebook protestarul Cristian Dide.
Trecînd peste faptul că acțiuni de tip Dide, adică spargerea de sticle de vin în stradă și altele, reclamă, din cîte înțelegem, ”muncă de birou”, și mai interesant e un alt element dezvăluit tot azi de tefelist. Anume că la alegerile de duminică a fost observator electoral din partea Alianței USR-PLUS la o secție din Craiova.

”Condamnarea lui Dragnea ne-a prins la aranjarea acestora, nu prea am avut timp să ne bucurăm. Eram la sediul USR Craiova, am vrut să desfacem o șampanie dar am realizat că nu puteam să bem pentru că Evelina trebuia să conducă până la București. Așa că am făcut o poză am pus-o pe Facebook și ne-am întors la plângerile noastre.
A fost o senzație plăcută după ce am văzut că Alianța stătea foarte bine și că Dragnea a fost legat…am tot sperat că Alianța va trece pe 2, nu am avut noroc.
Evelina a fost foarte fericită, și a fost dezamăgită că nu a fost și ea în Victoriei să sărbătorim. Îmi pare rău!
În schimb eu mă gândeam ce dracu facem în continuare, prevâd o demobilizare, la fel cum a fost și după Colectiv, OUG 13, 10 August, mereu, mereu ne-am oprit la jumătate. Războiul meu nu a fost niciodată cu Dragnea, războiul meu este cu instituțiile. Dragnea este doar rezultatul micii corupții pe care o găsești la tot pasul, al orgoliilor pe care le au oamenii care pot să schimbe ceva, sau al indiferenței unora.
Eu nu am să mă opresc aici, trebuie să terminăm lupta pe care o avem cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce terminăm acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă care lucrează în folosul cetățeanului și care evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție” mai scrie protestatarul pe patreon.com. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Tare omul… sau ce o fi el… are de munca nu glumă, mai ales ca acum sunt oficial la putere. Ei sunt armata civila a lui werner.

 2. Astia sunt usr-istii, votati de oameni tineri, cu scoala(?). Acest trantor, nu ar putea sa munceasca? Nu ar putea, pentru ca nici sa stranga balega de cal nu a fost in stare. Pot fi unii atat de prosti incat sa dea bani unui astfel de specimen? Probabil ca da din moment ce a iesit la cersit.

  • Pleșuvul minoritar vrea 10 mii de euro pe lună. Deocamndată s-a mulțumit cu cele nu știu câte sute de lei de la alegeri.
   Interesant totuși cum spune chiar el că în timp ce lua muie zilnic pe trotuar era reprezentant USR.

 3. Si normal ca prostii il ajuta.

 4. Plateste si impozit pentru salariul asta de mizerie ????

 5. […] Sursa:inPolitics.ro […]

 6. […] Eu nu am să mă opresc aici, trebuie să terminăm lupta pe care o avem cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce terminăm acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă care lucrează în folosul cetățeanului și care evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție.”, mai scrie protestatarul pe patreon.com.                                                                                                            Sursa:inPolitics.ro […]

 7. Bravo Dide! Continuă ! Sa te tina nervii și sa fii sănătos. Mulțumesc ca ești acolo și pentru mine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998