CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Proteste violente in Piata Victoriei

3 comentarii / 2497 vizualizări / 1 februarie 2017

Un grup izolat de câteva zeci de persoane din Piaţa Victoriei a aruncat cu sticle, cu torţe şi cu petarde spre jandarmi, care au intervenit cu gaze lacrimogene, potrivit news.ro. Forţe de la Brigada Specială de Intervenţie şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns în Piaţa Victoriei, în urma incidentelor provocate de două grupuri izolate. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că un jandarm a fost rănit în urma altercaţiilor, el fiind transportat la Spitalul Floreasca. Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală care, la un moment dat, ajunsese la 120.000 a început să scadă, ajungând acum la câteva mii.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Antena 3, că un jandarm a fost rănit în urma altercaţiilor din Piaţa Victoriei, el fiind transportat la Spitalul Floreasca unde se află sub îngrijire medicală şi este în afara pericolului, iar alţi membri ai forţelor de ordine au fost răniţi uşor, dar au revenit în dispozitiv.
Ministrul de Interne a spus că, din informaţiile ei, un singur jandarm a fost rănit, el fiind transportat la Spitalul Floreasca, dar din informaţiile ei se află sub îngrijire medicală şi „îşi va reveni”.
Ea a precizat că şi alţi jandarmi au fost răniţi, dar au primit îngrijiri la faţa locului şi au revenit în dispozitiv.
Carmen Dan a făcut un apel la manifestanţi să părăsească Piaţa Victoriei şi să se delimiteze de grupul de „huligani” care provoacă violenţe.
Ministrul de Interne a adăugat că sunt peste 1.000 de jandarmi în piaţă în acest moment.

Forţe de la Brigada Specială de Intervenţie şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns în Piaţa Victoriei, în urma incidentelor provocate de două grupuri izolate de câteva zeci de persoane care au aruncat spre jandarmi cu petarde, cu torţe şi cu sticle. O persoană din grupul violent a fost ridicată şi dusă în curtea Guvernului, în timp ce incidentele continuă.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei se află importante forţe de ordine, venind inclusiv maşini ale pompierilor şi trupe de la Brigada Specială de Intervenţie.

Jandarmii au format două cordoane în jurul clădirii Guvernului şi au izolat cele două grupuri violente, care au continuat să arunce cu fumigene, cu sticle şi cu petarde.

În urmă cu scurt timp, persoanele din cele două grupuri violente au reuşit să fugă pe Calea Victoriei, prin spatele blocurilor din zonă.

Zona din faţa intrării principale a Guvernului s-a golit, dar au mai rămas câteva mii de manifestanţi pe bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. ii ridica maine procuratura pe pucistii de la psd si pe pesedistii care au trimis huliganii la protest. ca pesedistii lui dragnea i-au trimis

  2. @Abc Mitingul neautorizat organizat de interlopul Florian Coldea trebuie spulberat prin orice mijloace. Respect jandarmeriei

  3. Din actiunile lui spre razboi civil, acu se vede care a fost cauza ca Hilterica neamtul de religie luterana a fost pus sef peste romani.Treaba e ca pana acuma au fost agatzati numai romanii nemarsoni in puscarii.Cand incearca acuma guvernantii majoritari politic (cu baza romaneasca larga) sa opreasca mizeria asta de vanatoare a sefilor politici nemarsoni si romani, se pune multimea ignoranta in grup pe ei asa cum s-a intamplat cand zjudanii l-au omorat pe Isus. Multimea strazii se foloseste si azi in stilul traditional de actiune politica al zjudanilor, contra la orice care nu convine acestor zjudani, stil preluat azi peste tot in lume, ca zjudanii conduc lumea.Vad ca si trupa Voltaj canta un blestem (incantatii cu numere de la 9 la 1, tipic blestemului) contra regimului recent ales prin alegeri democratice.Sa ii aresteze si pe marsonii si zjudanii corupti nu numai pe romanii sefi care sunt vanati aprig de catre organizatii paramilitare si parastatale de necontrolat democratic(DNA, etc.).Hilterica sef e responsabil ca si el a iesit in strada si sustine aceste rebeliuni.Atributiile lui Hitlerica presedinte nu prevad ca el sa asa in strada, sa forteze avocatul poporului, si altele.Hitlerica asta si el e corupt ca a vandut copii romani la export, a furat case nationalizate cu acte false, si altele.Asta nu are copii, nu are parinti in tara, nu raspunde la rugamintiile bisericii ortodoxe,este tipic ca si originalul hitler ( care a fost zjudan) si care a nenorocit o lumea intreaga la timpul lui.Vad ca si Pandele sotul sefei de la primaria capitalei se da cu zjudanii amantii lui nevasta-sa, zjudani care probabil o santajeaza acuma sa joace contra la sefii din partidul ei ca poate, poate o pune strada pe ea sefa la psd…lol!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998