CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Protocoalele serviciilor stirnesc ingrijorarea presei europene

3 comentarii / 3419 vizualizări / 2 decembrie 2018

Presa internațională și-a manifestat îngrijorarea față de implicarea serviciilor secrete în politica României, ce ar putea afecta activitatea țării noastre la președinția UE, relatează România liberă.

NewEurope scrie că “Protocoalele secrete ale României aruncă o umbră adâncă asupra viiitoarei sale președinții europene”. Jurnaliștii europeni amintesc despre îngrijorările că țara noastră nu este pregătită să preia, la 1 ianuarie, președinția UE. De asemenea este reamintit raportul MCV nefavorabil, ce invocă probleme ale sistemului de justiție din România. NewEurope precizează însă că, în ciuda unei aparente eficientizări a Direcției Naționale Anticorupție, care înregistra un număr record de dosare împotriva politicienilor, suspiciuni aplanează asupra instituției după discuțiile apărute în spațiul public autohton, legate de protocoale secrete încheiate cu SRI.
Jurnaliștii europeni se întreabă și “ce citește” Comisia Europeană, dacă, în elaborarea MCV, nu ia în considerare și situația protocoalelor secrete ale DNA și dosarele pe linie politică.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sclerozatii bolnavi de sciatica cu pantofii de culori diferite nu sunt ingrijorati de protocoalele secrete; sunt ingrijorati de modificarea legilor justitiei in conformitate cu deciziile CCR si ale Constitutiei Romaniei. Presa ingrijorata sa-i intrebe pe cei care au intocmit hartiile igienice numite rezolutie si mcv despre protocoale, daca ii ingrijoreaza sau nu.

    • România constituie un exemplu transparent despre cum acționează mafia securistă la nivel de CE și PE. Polonezii au parte de un tratament similar după ce s-au dispensat de căcații securiști din propriile servicii secrete.

  2. In 2 cuvinte . Protocoalele facute intre Justitie si SRI , au fost facute cu Justitia Romana SUB MCV !!! Adica atent Coordonata si Verificata de EI !!! Bineinteles ca in PE , NU se iau in discutie aceste Protocoale !!! EI le-au facut !!! Le stiu foarte bine !!! Singurul lucru care nu le convine e ca s-a aflat de ele .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998