CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

PSD acuză AUR că încearcă să deturneze greva profesorilor în interes electoral

13 comentarii / 2622 vizualizări / 1 iunie 2023

”Rețelele sociale au fost înțesate cu agitatori agresivi, care îndeamnă insidios la continuarea grevei, deși ceea ce au cerut profesorii a fost rezolvat”, afirmă deputatul PSD Radu Cristescu: „Bineînțeles, vorbesc de activiștii AUR, al căror unic scop este destabilizarea României”, a scris el pe Facebook.

„Se spune că, dacă vrei să ai succes în politică, găsește o mulțime care mărșăluiește și strecoară-te în fruntea ei. Mi-aș dori să nu aflăm că sfatul ăsta s-au decis unii să-l aplice în cazul grevei dascălilor. O grevă legitimă, din nemulțumiri legitime, acumulate de cîțiva ani încoace. Cam de cînd cu <România educată>. O grevă care riscă, însă, să fie deturnată de ceea ce am putea numi băieții deștepți ai mișcărilor sociale. Acei paraziți care prind momentul răbufnirilor poporului ca să-și facă loc în frunte. Unii își mai amintesc cum au luat-o pe coajă indivizi precum Ludovic Orban, cînd a încercat să se bage într-o mulțime de protestatari, acum niște ani. Încă mai demult, forțe oculte s-au infiltrat în greva legitimă a minerilor din Valea Jiului, și am avut tragedia de la Costești”, mai scrie deputatul.

Cristescu mai spune că greva profesorilor „era” îndreptățită.

„De ce spun că era? Deoarece Guvernul și coaliția, Ciolacu și Ciucă, le-au satisfăcut revendicările! Acum, liderii sindicatelor recunosc printre rânduri că au cam scăpat controlul în teritoriu (cu unii dintre ei am vorbit personal)! Rețelele sociale au fost înțesate cu agitatori agresivi, care îndeamnă insidios la continuarea grevei, deși ceea ce au cerut profesorii a fost rezolvat! Agitatori infiltrați ai unui partid care plânge teatral pe umărul românilor și moare de grija profesorilor și a elevilor! De ce? Pentru câteva procente în sondaje stoarse din amărăciunea unor categorii profesionale! Bineînțeles, vorbesc de activiștii AUR, al căror unic scop este destabilizarea României în actualul context politic și militar, produs de invadarea Ucrainei. Haosul social a fost dintotdeauna mediul preferat al extremiștilor. Destabilizarea societății, dezbinarea oamenilor, e rețeta perfectă pentru profitul lor politic. Dascălii sunt de bună credință, dar începe să se facă simțită manipularea lor de către forțe interesate. Curios că, după întâlnirea Coldea-Târziu, AUR și USR și-au dat mâna, ambele fiind creațiile generalului! De altfel, s-a observat demult că AUR a copiat riguros modul de acțiune al USR, cu cirsc, scandal, răcnete televizate șamd. Rețeta e excelentă și a ieșit din mîna acelorași maeștri bucătari. Era să scriu păpușari. Învățătura e aur. Nu AUR! Dragi dascăli, nu vă lăsați injectați cu venin politicianist. Copiii României au nevoie de voi. De toți”, conchide el. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. intr-o hora nebuna in care joaca alaturi de PNL si USR.

  • +UDMR.

 2. „Mă-ta-i securistă!”

  • Cristescule, cacatule pe tine.

 3. Uite de unde vine spaima, guvernul a dat o ordonanță care nu îi mulțumește pe sindicaliști doar pe lideri. Citez: “ Acum, liderii sindicatelor recunosc printre rânduri că au cam scăpat controlul în teritoriu (cu unii dintre ei am vorbit personal)!”. Se pare că avem o grevă în care liderii nu au de ales decât să reprezinte interesele membrilor de sindicat. Îl anunț pe toarșu deputat pesede că și eu susțin 100% revendicările salariale ale profesorilor și nu sunt nici membru AUR nici simpatizant. Știți de ce sunt disperați guvernanții? Li se bulibășeac afacerile cu arme. Că vor trebui să ia bani de undeva. Ce este straniu? SRI nu i-a informat de lebăda asta neagră. Și nici nu-i ajută. Știți c

 4. Toti liderii de sindicat din Romania sunt fosile securistoide imputite cu averi astronomice inexplicabile, ei nu ii reprezinta pe muncitori, ei isi reprezinta stapanii din Sistem.

  Anticoruptia trebuie sa intre teapana in averile lor si sa ii bage la puscarie.

  • si curva, deasemenea.

  • Tu pe cine reprezinţi? Cretinismul, prostia oarbă sau, mai degrabă, chiar sistemul?
   Tu eşti securistul diversionist care serveşte puterea, şobolane cu stele. Nu cumva să-ţi deranjeze sindicatele stăpânii!

 5. -sa faca dovada!

 6. In declaratia de avere, Radu Cristescu are o casa de vacanta in SUA, dar nu are o locuinta stabila in Romania. Oare un de locuieste ? Cu parintii ? Si de unde a avut bani sa-si achizitioneze o casa de vacanta in SUA ? Nu are nici un autoturism ( Cred ca vine la Parlament cu transportul in comun) , dar are un ceas de 9000 de euro. CV-ul dinsului este de negasit. Asfel de oameni fac acuzatii . Un ciocoi care a trait si traieste pe spinarea poporului.

  • la mânăstirea de taici în albastru
   se stie

  • „Oare unde locuieste ?”

   Evident, prin rotatie, la sediul Sienen-Antena3, RealitateaTV, RomaniaTV si TVR.
   De masina personala n-are nevoie, are asigurat prin protocol sluga cu pensie speciala la volan si masina de ultima generatie din banii romanilor.

 7. @ Care sunteți de acord cu programul social, ,,Nici un leu în plus la salariile peste 1000 de euro”, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998