CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

PSD acuza: Guvernul a introdus ”taxa pe Coronavirus”

3 comentarii / 2129 vizualizări / 12 mai 2020

”Dacă tot nu a făcut nimic bun pentru populaţie, Executivul a şi înrăutăţit situaţia generală, prin introducerea aşa-numitei taxe pe coronavirus, un fel de bir pe capetele românilor oropsiţi oricum de boală şi de neajunsuri” acuză deputata PSD Cristina Dinu, într-o declarație parlamentară.

”Una este să-i sancţionezi pe cei care nu respectă regulile şi îi pun pe alţii în pericol, alta e să cauţi nod în papură pentru a realiza un plan de amenzi prestabilit. Când numărul amenzilor este de câteva ori mai mare ca cel al testelor, iar valoarea lor depăşeşte sumele alocate pentru protejarea cadrelor medicale, înseamnă că Guvernul nu îşi face treaba şi pune toată presiunea pe cetăţeni. Când valoarea amenzilor depăşeşte impozitul pe profit colectat la buget nu se mai poate vorbi despre contravenţii, ci despre o taxă mascată pentru găurile la buget făcute din incompetenţa Guvernului PNL” mai spune deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. ciolacule, ne-ai lăsat fără opoziție. da` dacă-i ordin… jigodiilor.

 2. Pinileii trebuie interzisi ca partid si averile confiscate.Din banii rezultati sa fie despagubiti cei care au avut de suferit de pe urma ticalosiilor si abuzurilor Piniliste pentru ca raceala Covid 19 a fost umflata cu pompa.

 3. Whats up are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any
  coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!
  Maglietta Calcio Napoli Tresaytta maglie calcio a poco prezzo
  NidiaisZ

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998