CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

PSD – atac devastator la seful ambasadei SUA: ”Tovarase leninist american, opreste-te!”

3 comentarii / 2611 vizualizări / 7 aprilie 2021

David Muniz, succesorul lui Adrian Zuckerman la conducerea ambasadei americane la București, se vede confruntat cu un atac foarte tăios din partea PSD, printr-o declarație parlamentară a deputatului Daniel Tudorache, care înfierează ”apucăturile sovietice” ale atașatului de afaceri al SUA.

„Tovarăşe Muniz, aici e România! Activitatea diplomatică a acestui cetăţean american cu gândire leninistă ar ruşina şi cel mai aprig cominternist din perioada cea mai dură a ocupaţiei ruse din România. Acest cadru cu apucături sovietice crede că dând din mâini poate dirija poporul român reprezentat în Parlamentul României prin vot liber. Vot liber, tovărişici, Daviz Muniz, dacă înţelegeţi acest termen.
Ca un vătaf veritabil, nicio instituţie nu îi convine, Parlamentul României, CSM, nişte glume proaste pentru acest diplomat care reprezintă ruşinos cea mai mare democraţie a lumii.
Tovarăşe, opreşte-te!
Am tras, am suferit aproape jumătate de secol cu oameni ca dumneata, care au venit aici să ne impună ce e „corect, progres şi ce mesaj greşit” dă o instituţie incomodă, v-am înţeles foarte bine şi vă sfătuim, ca popor, să vă mai vedeţi de treburile dumneavoastră tovărăşeşti!” se afirmă în declarația pesedistului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Foarte bine. Slugile din colonie care se bucura de o sapca, si daca sunt lasate sa linga clantele, nu au fost in stare niciodata sa puna la punct ambasadorii obraznici ai „partenerului strategic”, care au crezut ca sunt vatafi pe mosia proprie.

  2. Nu putea face exceptie nici acest ambasador yankeu de la comportamentul de vataf pe plantatiile coloniei. Go home motherfucker !

  3. […] „Tovarăşe Muniz, aici e România! Activitatea diplomatică a acestui cetăţean american cu gândire leninistă ar ruşina şi cel mai aprig cominternist din perioada cea mai dură a ocupaţiei ruse din România. Acest cadru cu apucături sovietice crede că dând din mâini poate dirija poporul român reprezentat în Parlamentul României prin vot liber. Vot liber, tovărişici, Daviz Muniz, dacă înţelegeţi acest termen.Ca un vătaf veritabil, nicio instituţie nu îi convine, Parlamentul României, CSM, nişte glume proaste pentru acest diplomat care reprezintă ruşinos cea mai mare democraţie a lumii.Tovarăşe, opreşte-te!Am tras, am suferit aproape jumătate de secol cu oameni ca dumneata, care au venit aici să ne impună ce e „corect, progres şi ce mesaj greşit” dă o instituţie incomodă, v-am înţeles foarte bine şi vă sfătuim, ca popor, să vă mai vedeţi de treburile dumneavoastră tovărăşeşti!” se afirmă în declarația pesedistului, relatează inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998