CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

PSD atacă la baionetă: Unde sunt demisiile de după tragedia de la Lacul Morii?

5 comentarii / 2442 vizualizări / 23 ianuarie 2023

PSD cere anchete urgente la PMB și la Primăria Sector 6, după tragedia de la Lacul Morii și denunță, într-un comunicat remis azi presei, lipsa oricărei demisii la două zile de la eveniment.

Investigațiile trebuie demarate atât la nivelul departamentelor de specialitate din Primăria Municipiului București și din Primăria Sectorului 6, cât și la nivelul conducerii celor două instituții, spun social-democrații.
„Cei doi edili, prin indiferența și inactivitatea lor, au permis producerea acestei tragedii. Este o gravă neglijență în serviciu care trebuie sancționată dur, conform prevederilor Codului Penal, cu atât mai mult cu cât persoana decedată fusese anterior victima atacului câinilor din zona Parcului Lacul Morii, iar autoritățile responsabile nu au luat măsuri pentru îndepărtarea acestui risc” se arată în comunicat.

”Este revoltător că nici după două zile de la tragedie nu există vreo demisie și vreo demitere la Primăria Capitalei și la Primăria Sectorului 6. Pasarea răspunderii de la o instituție la alta este inacceptabilă. Ambele primării poartă o răspundere directă pentru tragedie. Primarul General, Nicușor Dan, nu a alocat resursele necesare și nu a fost preocupat de slaba activitate a Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), aflată în subordinea sa. Iar, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu a luat vreo măsură pentru înlăturarea haitelor de câini din Parcul Lacul Morii, în pofida plângerilor și sesizărilor care i-au fost adresate în acest sens. Instituțiile statului trebuie să acționeze cu maximă fermitate pentru anchetarea și condamnarea celor vinovați de această tragedie, care ar fi putut fi evitată dacă cei responsabili și-ar fi făcut datoria”, acuză PSD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Unde-s tefeleii,cel inalt cu geaca rosie?Nici un director de transnationala sau macar de banca? Neseriosi,dom’le!

  2. Unde-s tefeleii,cel inalt cu geaca rosie?Nici un director de transnationala sau macar de banca? Neseriosi,dom’le!

    • Muila, te repeti! Vezi ca pzdul lu’ BTI tocmai iti recalculeaza pensia si luna asta! Sper sa fie in jos!

  3. S-a umplut Romania de „iubitori de animale” cu pitbulli, caini lupi, rottweileri, mastiffi. Tot felul de dezaxati si degenerati mintali care umbla cu caini violenti fara lesa, fara bonita, in parcuri cu copii, pe strada, prin residence ca asa vor muschii lor de bombardieri cocalari.

    In tarile civilizate nu ai voie sa detii animale violente. In tarile civilizate iti ia animalul violent din curte, din casa daca reprezinta un pericol. In SUA daca un caine violent a muscat chiar si o pisica, politia il impusca.

  4. E de-a dreptul uluitor ce memorie scurtă au acești tovarăși de la PSD, care uită fantastic de repede dezastrul lăsat la Capitală de scorpia aia de Firea… De ce n-a scăpat Firea de maidanezii din București, că doar a fost primar full-time? Și dacă tot vorbim de demisii, măi tovarăși, cine-și dă demisia pentru spitalele regionale promise de PSD cu surle și trâmbițe în 2016? Aud?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998