CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD cedeaza UNPR un loc eligibil la europarlamentare

2 comentarii / 5413 vizualizări / 30 august 2013

Uniunea Naţională pentru Progresul României va beneficia de un loc eligibil pe listele Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare de anul viitor, a declarat ieri vicepreşedintele UNPR Şerban Mihăilescu.

Potrivit acestuia, negocierile din interiorul Alianţei de Centru Stânga (ACS) prevăd asigurarea pentru UNPR a unei poziţii de europarlamentar. „Este o chestiune promisă. Până acum, toate promisiunile au fost respectate în ACS şi la alegerile parlamentare. Deci, nu cred că nu vor fi respectate la alegerile europarlamentare”, a afirmat, conform Agerpres, Şerban Mihăilescu. Vicepreşedintele UNPR susţine că numele candidatului partidului nu a fost încă stabilit, decizia urmând să fie luată de forurile de conducere ale formaţiunii politice.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. This weistbe makes things hella easy.

  2. Oricum dupa 2008 nu am avut opozitie.Opozitia iamesnna sa propui solutii si sa demontezi minciunile puterii. „Opozitia” a „latrat” la urs si a facut atmosfera fara sa „muste” si fara sa propuna reforme.In 2009 au PSD-ul a iesit de la guvernare tocmai ca sa nu se formeze o opozitie in jurul PNL, si planul a functionat. Nu l-au suspendat pe Basescu cand a refuzat sa-l numeasca pe Johannis si cand puteau prelua puterea, ceea ce demonstreaza ca le-a convenit mai mult un presedinte santajabil decat un om vertical. Au acceptat dreptul Presedintelui la desemnarea discretionara a Premierului si au acceptat tacit ca Presedintele are imunitate absoluta.Ce dovezi mai clare de complitate vrei?Sunt convins ca USL-ul nu va cere candidatilor la parlamentare sa depuna demisia in alb, ca o garantie a faptului ca nu vor migra dupa alegeri la un alt partid.Exista solutii la blocare migratiei parlamentare, chiar daca nu exista lege.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998