CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

PSD celebreaza in Parlament lansarea ”Star wars”: ”May the force be with you”

2 comentarii / 1449 vizualizări / 31 mai 2022

”Astăzi, 25 mai 2022, se împlinesc 45 de ani de la lansarea celui mai cunoscut film science-fiction din istorie, „Star Wars” – „Războiul Stelelor”. Această producţie a devenit un izvor de trăiri, emoţii, speranţe şi visuri. Întotdeauna binele a învins răul, iar personajele Luke Skywalker şi Darth Vader sunt emblematice pentru întruchiparea binelui şi a răului” arată deputatul PSD Daniel Florea, într-o declarație în parlament.

” În ultima vreme însă, copiii din toată lumea, inclusiv ai noştri, sunt supuşi unui şuvoi de jocuri video de înaltă rezoluţie, cu personaje şocant de violente şi de pline de sentimente negative, care pun în pericol nu numai sănătatea emoţională a tinerilor, ci, de cele mai multe ori, chiar şi viaţa lor(…)
Este de datoria noastră, ca părinţi, să le trasăm cadrul juridic şi educaţional necesar pentru ca ei să poată creşte cu exemple pozitive şi urmărind partea bună a Forţei, şi nu gândindu-se cum pot ucide mai uşor un adversar într-o lume dominată de ură.
În loc să îi lăsăm singuri în cameră, jucându-se pe calculator tot felul de jocuri pe care nu le controlăm, mai bine să îi luăm lângă noi, în braţe, pe canapeaua din sufragerie, şi să urmărim împreună seria „Star Wars”, sau să mergem la un meci de fotbal în spatele blocului sau la un loc de joacă în parcul din apropiere.
Copiii noştri merită tot ce este mai bun! „May the Force be with you!” conchide deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Toarșu deputat, dacă tot dai matale iama în entertainment, fugi repede și vezi când s-a lansat și Albă ca Zăpada sau Tom și Jerry. Eventual le facem sărbători naționale.

  2. mah florea,
    mah daniele:
    -si golanii imbatranesc!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998