CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD cere testarea demnitarilor: ”Drogatii si betivanii nu au ce sa caute in functii publice!”

3 comentarii / 1786 vizualizări / 31 august 2021

Deputatul PSD Daniel Ghiţă lansează o solicitare publică menită să protejeze înaltele funcții în stat de pericolul ocupării lor de către drogați și alcoolici, pornind de la recentul scandal al premierului Cîțu, dat în vileag ca infractor condamnat în SUA după beție la volan.

”Solicit testarea demnitarilor pentru a vedea dacă au consumat droguri sau alcool” afirmă Ghiță într-un comunicat de presă.

”În urma scandalului public legat de faptele de tinereţe ale premierului Florin Cîţu, am primit sute de solicitări de la cetăţenii români din circumscripţia mea electorală, dar şi din toată ţara şi din diaspora, prin care mi s-a cerut ca, în calitatea mea de parlamentar, să iau măsuri pentru a îndepărta de la pârghiile statului român demnitarii care se droghează sau umblă beţi. De aceea propun public ca toţi demnitarii statului român, începând cu cei de la Palatul Victoria şi cu premierul în frunte, să fie testaţi periodic şi verificaţi dacă au consumat droguri sau alcool. Iar cei prinşi drogaţi sau beţi să fie demişi, desigur, şi să nu mai ocupe niciodată funcţii publice(…)
România trebuie să fie condusă de oameni lucizi şi în deplinătatea facultăţilor mintale şi psihice. Iar dacă vrem fără penali în funcţii publice, cu atât mai mult trebuie să fim de acord, la nivelul clasei politice, că drogaţii şi beţivanii nu au ce să caute în funcţii publice!” susține deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Este o cerere neconstituțională! Dna Stanciu știe de ce!

  2. Asta e buna.
    Partidul oficial al asistatilor, mama sinecurilor si nasul imposturii generalizate cere afara cu betivanii si drogatii. Pai nu va e bah rusine nesimtitilor ca tocmai voi sa cereti asa ceva? Nu va este frica ca incepe curatenia mileniului tocmai cu voi?

    • Securistule nesimțit, nu ți-e rușine, vită împuțită, să lingi în cur un premier bețiv, drogat și pârnăiat înainte de mandat, să vorbești tocmai tu!?!

      În morții mă-tii de zdreanță securist imbecilă, ce curățenia pulii să înceapă cu un premier pârnăiaș și un președinte escroc?!?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998