CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

PSD dă marele anunț: Bode și Popescu nu mai pupă viitorul guvern pentru lipsă de integritate

5 comentarii / 3927 vizualizări / 3 februarie 2023

PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu: într-un interviu pentru ”Adevărul”, PSD anunță, prin deputatul Gabriel Zetea că miniștrii cu probleme de integritate – nu penali, atenție! – nu se vor mai regăsi în noul cabinet. Membrii guvernului cu asemenea probleme sunt Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ambii acuzați de plagiat și Virgil Popescu, acuzat de conflict de interese. Cum Ciucă oricum pleacă, înseamnă că victimele anunțului pesedist rămîn ministrul de Interne și cel al Energiei.

Zetea a vorbit în interviu despre renunțarea la cota unică de impozitare și introducerea unei taxe de solidaritate pentru marile companii, despre faptul că nu e momentul comasării alegerilor ori despre nevoia tergiversării legilor educației pînă la forma optimă. Cu toate, subiecte extrem de delicate pentru liberali și care provoacă tensiuni maxime în coaliție.

De data asta, PSD vine cu o nouă teză, și mai incandescentă:

”Nu cred că putem să ne ascundem după deget și să spunem în acest moment că nu există probleme la nivelul vizibilității sau percepției guvernului în ochii românilor. Există probleme de integritate în ceea ce îi privește pe anumiți miniștri. În Guvernul în care premier va fi președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu se vor accepta asttfel de probleme de integritate la niciun ministru, fie el PSD, fie el PNL. Aceste probleme sunt în ceea ce îi privește acum pe miniștri PNL. Dacă ar fi fost membri ai PSD, niciunul nu ar mai fi fost membru al Guvernului. Asta a vrut să spună Marcel Ciolacu” mai transmite Zetea.

PSD a mai indicat un ministru cu probleme de integritate: recent, în cadrul unei emisiuni, același Gabriel Zetea l-a acuzat pe ministrul Virgil Popescu de conflict de interese pentru afacerile pe care familia sa le are cu mai multe benzinării. L-a indicat astfel vinovat pentru scăparea pe care ar putea să o aibă OMV Petrom de la plata taxei de solidaritate. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Dar faptul ca sint idioti si deci marionete nu se ia in calcul ?

 2. Daca nu il da jos si pe Aurescu, o carpa care nu a facut nimic bun la Externe, inseamna ca PSD ramane o carpa, si doar face curatenie pentru PNL, pus chiar de liberali.
  Nu gaseste PSD un ministru de Externe care sa nu fie doar executantul strainilor?

 3. Dar Burduja de ce ar rămâne? Acesta vrea sa ne digitalizeze pe toti, va primi 6 miliarde de euro pentru acest proiect, tot apare pe la diverse canale tv aburindu-ne cu explicatia de ce este vitală digitalizarea, ne tot dă exemple proaste cu cazierul judiciar, care oricum se eliberează pe loc la sectia de politie, nu este nevoie sa stai in fund acasa si sa completezi formulare on-line, dar sa ai si o camera video ca sa te vada functionarul respectiv. Iar daca vrei sa obtii certificatul de cazier judiciar al unei alte persoane, de ex. al lui Burduja, nu ti-l dă nimeni, cu nici o digitalizare. Asa ca digitalizarea nu aduce nimic in plus, nu este un domeniu prioritar si oricum, nu asa cum vor sa o facă ei in prezent, astfel incat sa fim permanent urmariti si supravegheati. Nu avem bani decat pentru inarmare, digitalizare si pentru Ucraina. In rest, cârpeli, imprumuturi si vaiete. PSD care s-a aliniat politicii mondiale demente va avea numai de pierdut.
  La REALITATEA TV in cadrul unei emisiuni despre mitingul din 10 august 2017, martorii au spus ca a facut parte si Burduja intre agitatorii #rezist. Ca absolvent al universităților Stanford și Harvard, cu stagii de practică în cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) – Comisia Economică pentru Europa, la Geneva, în cadrul companiei de consultanță McKinsey⁠(en) & Co. (o companie corupta, globalista, despre care stim cu ce se ocupa) precum și la Ministerul Afacerilor Externe – Divizia NATO. A facut parte si din frăția ”Phi Beta Kappa Society”.
  Biografia lui nu seamană a racolare? Are un CV foarte bogat, este casatorit cu o straină. Avem numai absolventi de Harvard, Stanford, gen Câțu, Burduja, Fritz, etc., vine din urmă țop-țop si Maia Sandu, asadar este clar ce misiuni au acesti băieți si aceste fete, care nu au rămas sa lucreze in cadrul ”marilor companii” pe care si le-au trecut in CV, ci vin sa agite apele in propria Țară, de care ii doare undeva.

 4. Burduja,Burduja! Păi hardvardistii lu’ peste prăjit daca-i întrebi de chestii elementare s-ar putea să răspundă precum retardații!.Zău m-am săturat de doctoranzi din porumb!Vai mama ei de țară pe ce mâini însângerate a ajuns!
  Și da am auzit si eu în aceea emisiune,cum si-a luat zborul acest superman!

 5. & ,,Mâncătorul de libelule – Nichita Stănescu” , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998