CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD iese cu pieptul gol in apararea week-end-ului

2 comentarii / 2152 vizualizări / 4 iulie 2019

PNL se confruntă cu o acuzație severă, aceea că ar urmări înlocuirea vieţii de familie cu viaţa de birou, după ce a propus scurtarea week-end-ului la doar o zi, după modelul din comunism.

”PNL a pus gând rău tuturor angajaţilor din această ţară” afirmă deputatul PSD Vasile Cîtea, într-o declarație politică în parlament.

”Această propunere vine în totală contradicţie cu tendinţa europeană deja materializată în industria IT, aceea de a se împăca oarecum programul obligatoriu de muncă cu prezenţa întreţinătorilor de familie în sânul familiei. Sunt deja multe domenii în care munca obligatorie de la birou a fost înlocuită cu succes cu munca de acasă. Ba mai mult, există numeroase studii care au demonstrat faptul că munca de acasă este mult mai productivă şi are numeroase avantaje, atât pentru companii, cât şi pentru salariaţi(…)În situaţia în care, în România, doar 0,4% dintre angajaţi lucrează de acasă, modificarea legislativă iniţiată de PNL echivalează cu înlocuirea vieţii de familie cu viaţa de birou” mai spune deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Liberalii erau niste romantici simpatici in politica. Dupa acapararea partidului de catre ciudatul Iohannis, liberalii au devenit niste bolsevici imbecili.

    • Confunzi PDL-ul cu retardatul Iohannis.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998