CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

PSD în bezna minții: închisoare pentru administratorii de imobile în care se consumă droguri

3 comentarii / 1918 vizualizări / 28 septembrie 2023

Un proiect de lege iniţiat de PSD va revitaliza combaterea consumului de droguri, anunță deputata Elena Stoica, într-un comunicat de presă. Prin proiectul respectiv, vor fi pedepsiți cu închisoarea proprietarii, chiriaşii sau administratorii de imobile în care se consumă droguri.

”PSD a depus un proiect legislativ în scopul prevenirii şi combaterii ferme a traficului şi consumului de droguri, astfel încât evenimente dramatice, precum accidentul de la 2 Mai, să nu se mai întâmple.
Potrivit propunerii de act normativ, şoferilor depistaţi ca fiind sub influenţa drogurilor sau alcoolului le va fi interzis dreptul de a mai conduce vehicule pentru o perioadă de până la zece ani, iar pedeapsa cu închisoarea nu va mai putea fi amânată, indiferent de motive, fiind eliminată suspendarea privării de libertate” anunță deputata, uitînd că ultima prevedere deja a fost introdusă prin legea Anastasia.

”Demersul legislativ al PSD mai prevede majorarea pedepselor referitoare la finanţarea faptelor care sunt în legătură cu traficul şi consumul de substanţe psihoactive, acestea, alături de mijloacele de producere a lor, banii, valorile sau orice alte bunuri dobândite prin valorificare, urmând să fie confiscate.
Un alt element de noutate prevăzut de această iniţiativă legislativă este considerarea folosirii minorilor în derularea de operaţiuni cu substanţe psihoactive ca fiind circumstanţă agravantă(…) Consumul de droguri va fi descurajat şi prin sancţionarea cu închisoare a proprietarilor, chiriaşilor sau administratorilor de imobile în care se consumă droguri” mai anunță deputata PSD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cei care dau partzuri acolo unde e drogangeala fac pushkerie.

    Aia care muta tone de droguri n-au probleme, ei sunt cu Slava.

  2. Din filmul „prostul fudul claxoneaza”

  3. S-a deschis usa aberatiei atunci cand au fost condamnati proprietarii Colectivului pentru mortile din clubul inchiriat cu acte in regula…nimic despre ‘incendiatori’, ca se ‘stabilise’, deja, care sunt victimele (si membrii formatiei pofticiosi de artificii) si care sunt calaii…sa iasa ‘correct politic’, conform gecii rosii…cand faradelegea devine lege, nu ne mai ‘salveaza’ decat solutia Sodoma

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998