CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

PSD inteapa stil Dragnea: A venit vremea sa taxam multinationalele

2 comentarii / 2016 vizualizări / 9 noiembrie 2021

”Nu mai putem accepta dublul standard, adică multinaţionalele şi firmele străine să plătească impozit în ţara lor de origine sau în alte părţi şi în România să achite doar câteva taxe generale, iar IMM-urile şi antreprenorii români să fie sufocaţi cu impozite şi taxe excesive”. Anunțul vine de la deputatul PSD Dan Șlincu, într-o declarație politică parlamentară, în care mai spune că a venit vremea aplicării impozitării cu minim 15%.

”Mai mult decât atât, nu este corect ca angajaţii români de la toate hipermarketurile să fie plătiţi cu salariul minim pe economie sau puţin mai mult, în condiţiile în care preţurile produselor sunt la fel ca cele din ţările din care provin aceşti retaileri, iar profiturile acestor companii sunt foarte mari în România, datorită banilor cheltuiţi de toţi românii. Nu vrem discriminare, vrem echitate, aşa cum liderii din G20, organizaţie care reuneşte statele puternic dezvoltate şi emergente, au aprobat la reuniunea lor de la Roma acordul internaţional care se referă la impozitarea companiilor multinaţionale cu minim 15 la sută şi redistribuirea unei părţi a profiturilor începând din anul 2023.
Aşadar, e timpul să pună în aplicare şi România aceste prevederi, prin modificarea legislaţiei în domeniul fiscal” mai afirmă deputatul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. Mai… domnii de la PSD!
  Daca tot s-a umflat pipota-n voi – cocoseilor ce sunteti – de ce nu bagati impozitarea la sursa?!
  Prostia asta, care cica suna bine – asta, cu maritul salariului – a generat in ultimii 5 ani numai nenorociri! – cresteri de preturi (la orice si la tot), inflatie etc etc.
  Daca tot aveti “pateul” umflat – ca, deh… sunteti pe forta – ia bagati mai “pui de daci” o lege-n Parlament si asigurati viitorul acestei tari, impozitand corporatiile (alea de fac profit in “Romanica”) fix aici! – daca nu ati priceput la ce ma refer, uitati-va peste granita, la vecinii din Ungaria (n-a fugit nici “capitalul strain” si nici nu le-au disparut finantarile!).
  Aveti tupeul sa va luati in clanta (cioc, in cazul vostru… mai cocoseilor) cu marile corporatii?! Garantez ca NU!
  Cum Dumnezeu sa se ia la harta alde Ciolacu, Firea, Tudose si Grindeanu CU UNII CARE AU MAI MULTI ANI DE SCOALA, DECAT AU EI DE VACANTA?!
  In afara de gargara, de vrajeala – si, evident, de beneficii pe persoana fizica (ale voastre, mai miseilor) – altceva nu exista in ecuatia voastra, aia de e pe persoana fizica!
  Asa ca incetati cu porcariile, nu va mai dati salvatori de tara (ca sunteti o gasca infecta de tradatori si nimic mai mult), pusi pe capatuiala! Macar de-ati fi unii educati… dar si aici ati furat, inventandu-va diplome si studii pe la privata (cf. DEx: privata – regionalism – cacastoare-n fundu’ curtii – adica acolo de unde v-ati luat voi si alde astia de la #echipacastigatoare PNL diplomele).
  Hai scitir #gashcacastigatoare & hai sictir #echipacastigatoare!

 2. Nu doar acesta este mesajul important al PSD. Ci, ADIO TAXA UNICA.
  SA SE PUNA TAXA ITISTILOR!!!!! URAAA!!!!!
  Cine nu este de acord ca it-istii sa plateasca 25% impozit pentru salvarea nationala din pandemie?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998