CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

PSD, intrebare-cheie: Cine ar deconta efecte adverse ale vaccinarii copiilor?

6 comentarii / 2621 vizualizări / 25 noiembrie 2021

PSD lansează o întrebare de maximă greutate în contextul pandemiei, mai exact ce autoritate și-ar asuma răspunderea pentru eventuale efecte adverse are vaccinării copiilor.

Deputata Ana Predescu a adresat, astfel, o interpelare către ministerul Sănătății pornind de la o decizie a CNSU ce prevede achiziţionarea a 4.000 de dispozitive preumplute cu adrenalină de tip „EpiPen150Junior”, de uz pediatric, necesare desfăşurării procesului de vaccinare a copiilor din grupele de vârstă 5-11 ani împotriva COVID-19.

”Potrivit prospectului medical, EpiPen se utilizează pentru tratamentul de urgenţă al reacţiilor alergice severe – anafilaxie” afirmă deputata.
În consecință, Predescu lansează următoarele întrebări pentru minister:

Care este punctul de vedere al ministerului cu privire la vaccinarea copiilor de 5-11 ani?
Care sunt studiile şi statisticile despre efectele adverse ale vaccinului asupra copiilor din categoria 5-11 ani şi care sunt studiile şi statisticile care au determinat achiziţionarea de adrenalină pentru a combate reacţiile alergice severe cauzate de inoculare?
Care sunt datele şi statisticile actuale, atât din România, cât şi din alte state ale UE, privind îmbolnăvirile cu SARS-CoV-2 şi rata mortalităţii de COVID în rândul copiilor de 5-11 ani care să justifice demararea vaccinării pentru această categorie de vârstă?
Dacă există aceste date sau studii, ce organism sau instituţie din România, din Europa sau din lume a efectuat această cercetare?
Ce instituţie, eventual cea producătoare, îşi asumă eventualele efecte adverse ale administrării vaccinului copiilor cu vârsta între 5-11 ani?. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Arafat sa mearga in tara lui si sa vaccineze acolo copii. Pe noi sa ne lase!

 2. Normal devla această măsură țară va lua foc …nu văd nici motiv de testare a copiilor adică eu de 2 ori asintomatic , odată gripat soția odată si copilul nimic :))))))) înseamnă să fiu cretin si să ma inchin la Arafat si la Andreea Esca …. odată obligat copilul acest lucru se va repeta in viitor ….. inacceptabil ….este cu mult mai grav decât Nazismul ……

 3. Raspuns: copilul si eventuial parintii nimeni altcineva, conform contractelor care au fost publicate, cu chiu cu vai.

 4. Bre, se pare ca unele elite globaliste au inteles doua chestii. Ca nu au toată puterea și ca nu ești automat deștept doar pentru ca ești la putere. Alte elite globaliste n-au înțeles asta. Vaccinarea copiilor poate sa declanșeze o revoluție politica.

 5. ARAFAT LA PUSCARIE! JUDECAT SI SPANZURAT! CRIMINAL NENOROCIT…SI TOTI CARE SUNT CU EL, SA VA CANTE POPA LA CAP CU LUMANAREA IN MANA! DACA NU SE STINGE ..

 6. „Costa a mai anunţat că şi persoanele vaccinate cu schema completă vor trebui să prezinte un test negativ pentru a avea acces în cluburi, baruri, la evenimente mari şi în căminele pentru vârstnici. De asemenea, masca de protecţie redevine obligatorie în spaţiile închise, a precizat acesta.”

  Portugalia a urmat calea Austriei si impune teste PCR si vaccinatilor. Era evident ca asta este masura corecta din punct de vedere medical. În tweet-urile sale, Marius Gilbert amintește și de o altă observație bazată pe sondajele Universității din Hasselt: cei vaccinați au în medie de două ori mai mulți contacte decât cei nevaccinați. Acest lucru contribuie inevitabil la răspândirea virusului, preia Alephnews comentariul.

  Comisia Europeana a dat jos manusile cu care se comporta pana acum pentru a nu descuraja pe potentialii doritori de vaccin. Acum, jos cu militaria. Booster obligatoriu dupa 9 luni, altfel devii subom.

  Certificatul digital sanitar a fost pus la sertar in Romania. Putini politicieni vor mai dori sa il scoata de acolo, si doar in cazuri de extrema necesitate, pe durata foarte, foarte limitata. De ce? Pentru ca putini politicieni doresc sa isi vada copiii 5-11 ani fiind „motivati” prin tortura psihica sa se vaccineze pentru a merge la orele de sport, la cluburile de sport, in parcuri, la targul de Craciun sau la locurile de joaca.

  In toate tarile in care exista deja certificat digital, acesta va fi extins in jos de la 12 ani la 5. Si copiii vor fi vaccinati obligatoriu pentru ca un parinte nu va putea explica unui copil statutul de subom.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998