CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9575 RON DOWN | 1 USD = 4.6194 RON DOWN | 1 GBP = 5.7071 RON DOWN

PSD nu capata satisfactie: Rosca Stanescu nu va fi exclus din PNL

0 comentarii / 1619 vizualizări / 16 mai 2013

Solicitarea mai mult sau mai puțin directă a PSD la adresa partenerilor din USL de a-l exclude din partid pe senatorul Sorin Roșca Stănescu nu are șanse să devină realitate în cadrul ședinței conducerii care va avea loc azi.

Surse din PNL au declarat, pentru Inpolitics, că Roșca Stănescu, cel care a criticat tăios PSD în ultima perioadă, în special în cazul comisiei de anchetă Bîrsan, nu va fi exclus din partid nici chiar dacă, prin absurd, ar cere-o președintele Crin Antonescu, întrucît votul colegilor din conducere ar fi în mod categoric în favoarea sa. În cel mai rău caz, i se va cere, formal, să o lase mai moale cu atacurile la PSD. Decizia nu va fi în mod cert, însă, pe placul PSD. Prezent azi la RFI, senatorul Ilie Sîrbu a declarat explicit că ”PSD-ul nu mai are nici un fel de dispoziţie de a trece cu vederea astfel de ieşiri. Pe zona serviciilor, dânsul de când a venit în Parlament are această obsesie a serviciilor, să facă ordine în servicii, dânsul care a fost un informator, ştiţi bine, declarat, a recunoscut lucrul ăsta. Cred că pe zona asta ar trebui să aibă un volum mai redus atunci când se pronunţă, dar sigur, aici e problema PNL-ului, pe care trebuie să şi-o rezolve, iar PSD-ul nu mai are nici un fel de dispoziţie de a trece cu vederea ieşiri de genul ăsta!”.
Ilie Sârbu a mai spus că „discuţia a fost clară, deschisă ieri (miercuri-n.r.) în USL. Domnul Crin Antonescu are astăzi o şedinţă cu unii colegi din ţară şi vor trebui să ia o decizie, care le aparţine, nu ne aparţine nouă”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998