CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD nu participă la consultările de la Cotroceni simultan cu UNPR

0 comentarii / 1524 vizualizări / 11 octombrie 2010

PSD a anunţat, azi dimineaţă, că nu va participa la consultările de la Cotroceni simultan cu UNPR, solicitând şefului statului fie să contramandeze invitaţia adresată Uniunii, fie să reprogrameze discuţiile cu opoziţia.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis, conform Mediafax, o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu, în care îl informează că formaţiunea pe care o conduce nu va participa la consultările de la Cotroceni, cauza invocată fiind prezenţa UNPR. Ponta afirmă în scrisoare că întrucât invitaţia la consultări a fost adresată şi UNPR, un partid care „nu are niciun vot exprimat în mod democratic şi legal de către poporul român”, PSD nu poate accepta să ia parte la aceste discuţii. Preşedintele PSD îi solicită lui Traian Băsescu fie contramandarea invitaţiei adresate UNPR, fie reprogramarea consultărilor cu opoziţia.
Preşedintele Traian Băsescu are programate, azi, la Cotroceni, discuţii cu reprezentanţii partidelor şi grupurilor parlamentare pe teme de actualitate cum ar fi Legile pensiilor, educaţiei, accelerării proceselor, dar şi despre bugetul pe 2011.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998