CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

PSD nu vrea sa auda de parasirea guvernarii

2 comentarii / 2360 vizualizări / 21 septembrie 2015

Comitetul Executiv al PSD a votat azi, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.

„Mergem mai departe”, a declarat Victor Ponta la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD. El a mai spus că „este important să avem stabilitate”. Ponta a precizat că opinia majoritară a celor din partid a fost, conform Mediafax, că trebuie continuată guvernarea, pentru că „este o guvernare bună”, pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. mafia comunisto-kaghebista psd nu preda puterea asa usor

  2. Noul PNL n-are nici o sansa sa darame democratic guvernul Ponta. O vor face la un moment dat, ajutati de alte forte, dar nu prin metode democratice.

    Este rusinos pentru fostii membrii PNL, care s-au luptat cu regimul Basescu, sa se complaca acum in subalterni sau tzucalari ai lui Vasile Blaga, seful camarilei basiste. Am citit pe siteurile de stiri ca, la motiunea de cenzura, „liberalii” au atras-o si pe Elena Udrea. Mai rau nici ca se poate!

    PNL-ul actual este o cocina politica.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998