CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD, partid crestin: cum se intoarce celalalt obraz magistratilor si serviciilor

0 comentarii / 1743 vizualizări / 16 aprilie 2015

Deși hăituit de arhanghelii anticorupției, PSD se dovedește un partid de-a dreptul creștin, prin prisma gîndurilor pioase, de recunoștință, taman la adresa prigonitorilor săi.

Altfel nu se explică intenția enunțată recent de Liviu Dragnea, într-o conferință de presă mai puțin mediatizată, în care ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice anunţa că va fi depus la Parlament un proiect de modificare a legii ANL, ”pentru a putea construi locuinţe de serviciu pentru magistraţi, pentru cadrele militare, pentru angajaţi ai MAI, pentru alte structuri de siguranţă naţională, pentru medici, pentru profesori, precum şi pentru alte categorii care sunt supuse mobilităţii în interes de serviciu”.

Ținînd cont de datele problemei, să se calculeze, de către cititorii pricepuți la matematici, cîte dintre locuințele de care vorbește Dragnea vor fi ocupate de agenții SRI, SIE, DGIPI, STS, SPP, MAI, de ofițerii MapN, de procurori și judecători și cîte vor reveni profesorilor și medicilor. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998