CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PSD si ALDE cer explicatii oficiale privind implicarea lui Orban in scandalul UNIFARM

1 comentariu / 2427 vizualizări / 28 iunie 2020

PSD și ALDE îi solicită premierului Ludovic Orban să se prezinte săptămâna viitoare în Parlament pentru a explica legăturile dintre Guvern şi cazul de corupţie de la Unifarm, a declarat, azi senatorul social-democrat Radu Oprea.

„Premierul nu are dreptul să tacă, acuzaţiile sunt mult prea grave şi-l vizează direct şi personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care îl vedem că le evită şi la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legătură directă între dumnealui şi administratorul firmei implicate în scandalul de corupţie (…). Cred că trebuie să vină şi să răspundă acestei întrebări clar, precis (…). Trebuie, de asemenea, să lămurească aspectele relatate în mass-media, dacă a făcut acele intervenţii personale către directorul Unifarm, când i-a cerut să nu rezilieze contractul cu acea firmă, deşi măştile erau de proastă calitate. N-a răspuns niciodată la aceste acuzaţii foarte grave şi credem că în Parlament, în faţa reprezentanţilor cetăţenilor, este locul unde trebuie să răspundă obligatoriu la aceste întrebări”, a spus senatorul în cadrul unei conferinţe de presă.

O poziție similară exprimă și ALDE, într-un comunicat de presă al liderului sibian Ovidiu Tocaciu:

”Informația apărută în presă cum că premierul Ludovic Orban și Ministrul de Finanțe Cîțu sunt implicați în dosarul Unifarm instrumentat de procurorii DNA, necesită explicații publice urgente din partea celor doi. Se pare că România se află din nou în fața unui scandal în care este implicat premierul României. Dacă se confirmă informațiile publicate de presă, pe surse din procuratură, atunci Orban trebuie să își depună demisia de urgență” afirmă ALDE.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Atata timp ce organizatia anti romana numita DNA nu este desfintata, sica mandolina si marele „finantist”catu,nu vor pati nimic!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998