CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Psihiatrul Florin Tudose: “Diaconescu avea fata de sinucigas cand s-a retras”

0 comentarii / 1750 vizualizări / 25 februarie 2010

Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics. Totodata, el sustine ca gestul retragrerii din cursa pentru sefia PSD s-a facut parca la comanda, Cristian Diaconescu facand acest anunt “telighidat”, prin “cuvintele altuia”, avand “o fata de sinucigas”.

Antonescu si Diaconescu, “vrajiti” de Geoana
“Se poate face o paralela sugestiva intre Cristian Diaconescu si Crin Antonescu. Amandoi au actionat anti-psihologic, impotriva fiintei umane, de parca i-ar fi vrajit Mircea Geoana. Ori, cand te vrajeste un om precum Geoana, personal, eu nu am nici un fel de stima pentru cine pateste asa ceva. La alegeri, nici macar nu era opt dimineata si Crin Antonescu era deja calare pe tancul rosu al PSD, anuntand sustinerea lui Geoana pentru turul doi. Si asta dupa ce in primul tur l-a acuzat pe Geoana ca l-a furat si l-a facut albie de porci in dezbateri. Antonescu nu s-a consultat cu partidul, nu s-a sfatuit cu nimeni, i s-a zis in mod clar sa iasa si sa spuna asta. Eu va spun, s-ar putea ca ceea ce s-a intamplat cu Geoana, cu prabusirea sa, sa se repete in alt partid, respectiv in PNL. La fel s-a petrecut si cu Diaconescu pe ultima suta de metri. Cand nimeni nu se mai astepta, a iesit si a spus ca il sustine pe Mircea Geoana”, a explicat Florin Tudose.

”Parca vorbea cu cuvintele altuia”
Analizand imaginile in care Diaconescu isi anunta retragerea din cursa pentru functia suprema in partid, psihiatrul atrage atentia ca ex-ministrul era parca teleghidat, vorbind cu cuvintele altuia si avand o fata livida, de sinucigas. “Cristian Diaconescu parea teleghidat. A facut anuntul ca se retrage cu vorbele altuia parca. Era schimbat la fata, livid, avea o fata de sinucigas. Trebuie sa va spun ca, personal, inca de mult timp, as fi pariat pe Cristi Diaconescu. Era o prezenta atipica in PSD. Cred ca, intr-un viitor apropiat va fi un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un foarte bun ministru de Externe. El nu a negat ca e posibil sa aibe in curand o astfel de functie spunand ca, de fapt, aceasta este meseria lui”, a explicat Florin Tudose. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998