CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Punct final: Ponta blocheaza aliantele cu PRM

0 comentarii / 1580 vizualizări / 22 februarie 2011

PSD nu va mai încheia protocoale de colaborare cu PRM, a anunţat, azi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Întrebat în legătură cu un comunicat al PRM, dat publicităţii luni şi semnat de vicepreşedintele formaţiunii Codrin Ştefănescu, în care se preciza că, până în vară, în fiecare judeţ, vor fi finalizate protocoalele de colaborare între cele două formaţiuni, Victor Ponta a răspuns: „Eu sunt preşedintele PSD şi răspunsul meu este nu”.
Codrin Ştefănescu susţinea, în comunicatul citat, conform Agerpres, că protocoalele pe care PRM le va „încheia cu PSD în fiecare judeţ vor fi finalizate, la nivel naţional, până în această vară, ele fiind date de interesul locuitorilor din acele zone şi nu de interesul personal al unor lideri”. „Pentru că, nu de puţine ori, am fost realmente şocaţi să constatăm că, în cel puţin 11 judeţe, atât în cadrul Consiliilor locale, cât şi judeţene, colaborarea între PNL şi PDL funcţionează absolut admirabil”, afirma Ştefănescu în comunicatul de presă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998