CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Puneti-va de acord, dragi guvernanti…

3 comentarii / 2606 vizualizări / 11 martie 2021

3 martie 2021

 

”Ținta aceea rămâne și vă spun de ce: ținta era doar pentru vaccinul Pfizer. De atunci au mai apărut câteva vaccinuri. Avem mai multe scenarii. Eu am spus că până la finalul lunii martie vom avea 2,4 milioane de vaccinuri, dar numai în luna martie vom avea 2,6 milioane de vaccinuri livrate. Cel mai bun scenariu ar fi să atingem ținta de 70% din populația adultă în luna iunie. Dar eu vreau să rămânem cu ținta în septembrie, să fiu precaut. Toată Europa are și acest scenariu mai optimist”. (Florin Cîțu, prim-ministru, G4media.ro)

 

11 martie 2021

 

”Obiectivul nostru este ca în septembrie sau chiar mai devreme să atingem 10,4% din populație vaccinată, ceea ce practic definește o imunitate colectivă suficient de mare încât să nu mai fie necesare regulile care duc la ruperea lanțului de transmitere virală în acest moment. Așteptăm cu toții să vedem cât de mult putem accelera campania, dar asta ține cont de numărul de doze de vaccin primite” (Andrei Baciu, secretar de stat în ministerul Sănătății, în cadrul Conferinței Future Healthcare)

 

UPDATE: Ulterior apariției articolului nostru, publicația Wall Street a modificat spusele lui Andrei Baciu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cuie Mîțu e foarte prost, dar și restul securiștilor sunt la fel de proști.
    Ce imunitate s-ar putea obține vaccinând doar securiști proști?

  2. Astia se intrec in ode covidului si cui l-a inventat…e un soi de intrecere covidista, o Daciada inchinata sarsului, cu asumari de depasirea planului, cu vaccinari la hectar….romanii pe unde sunt in gangaveala asta criminala?!

  3. Imi vine sa vars…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998