CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Puterea a pierdut majoritatea in conducerea TVR

0 comentarii / 1492 vizualizări / 26 ianuarie 2012

Ședință cu scandal monstru, azi, în Consiliul de Administrație al TVR, soldată cu retragerea reprezentanților puterii din sală, în premieră absolută, ceea ce a dus la ruperea cvorumului și la încheierea ședinței pe caz de forță majoră.

Adevărata dramă, însă, e aceea că, de cîteva zile, Puterea a pierdut majoritatea în CA-ul TVR, odată cu defectarea reprezentaților Minorităților, Raico Cornea, și al UDMR, Karen Sebesi, care votează cot la cot cu opoziția.

În situația în care Puterea mai are doar patru reprezentanți dintr-un total de treisprezece, plus Lăzesscu, pe care se poate baza necondiționat, la care se adaugă cei doi reprezentanți ai salariaților care sunt considerați imprevizibili, e de presupus că la nivelul PDL va avea loc o analiză a situației pentru a se stabili direcțiile de acțiune în viitor, mai ales că următoarea ședință de CA are o ordine de zi importantă.
Motivul invocat azi de oamenii puterii pentru a părăsi ședința e cel puțin hilar, anume politizarea TVR de către…PSD, precum și faptul că din instituție s-au scurs stenograme ale ședințelor de CA care au ajuns la senatoarea Lia Vasilescu, membră în Comisia de Cultură, care a făcut publice unele dintre discuțiile respective. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998